Libnet.ro
UNICEF

17:30

Djokovici - Thiem, a doua semifinala masculina la Roland Garros. Calificari fara emotii pentru cei doi favoriti

Adevărul Adevărul,
Djokovici - Thiem, a doua semifinala masculina la Roland Garros. Calificari fara emotii pentru cei doi favoriti

Liderul clasamentului mondial, Novak Djokovici, si austriacul Dominic Theim, locul 4 ATP, s-au calificat in semifinale la Roland Garros, unde vor fi adversari. continuă pe Adevărul

FOTO Tenis printre picaturi - Vremea, marele dusman la debutul saptamanii a doua de la Roland Garros

La Paris a plouat slab de dimineata, iar primele meciuri ale zilei de luni au inceput sub picaturi. A doua saptamana de concurs de la Roland Garros a debutat cu un oaspete nedorit in complex - ploaia. Meciul Simonei Halep cu Iga Swiatek va inchide ziua de tenis de pe Chatrier.

Roland Garros: Dominic Thiem si Alexander Zverev s-au calificat in sferturi; Monfils si Fognini parasesc competitia

Dominic Thiem, finalist anul trecut si favorit nr. 4, s-a calificat in sferturile competitiei de la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe spectaculosul Gael Monfils cap de serie nr. 14), scor 6-4, 6-4, 6-2. Mai departe s-a calificat si Alexander Zverev 5), dupa o victorie in fata lui Fabio Fognini 9). Se actualizeaza.

Intalnirea titanilor in prima semifinala de la Roland Garros

Prima semifinala de la Roland Garros va fi una grandioasa, cu Roger Federer si Rafael Nadal pe afis.

Roland Garros: Programul zilei de miercuri - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in semifinale

Pentru a ajunge in semifinale la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) trebuie sa treaca de obstacolul Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA). Jucatoarea americana de origine rusa nu a pierdut niciun set la actuala editie a competitiei de la Paris. Confruntarea va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier si va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Tot miercuri vor mai evolua la Roland Garros jucatori precum Novak Djokovic, Ashleigh Barty sau Dominic Thiem.

Digi Sport: Reactia lui Roger Federer cand a aflat de gestul urat facut de Serena Williams, la Roland Garros

Roger Federer, invingator la Roland Garros in 2009 si lider absolut in privinta turneelor de Grand Slam castigate, a luat atitudine in legatura cu incidentul in urma caruia Dominic Thiem si-a iesit din fire. Serena Williams l-a fortat pe austriac sa isi intrerupa conferinta de presa, nedorind sa mai astepte.

Ploaia tulbura apele de la Roland Garros: Daca ajunge in ultimul act al competitiei, Simona Halep ar putea fi fortata sa joace semifinala si finala in aceeasi zi

Guy Forget, directorul turneului de la Roland Garros, a anuntat ca se va face tot posibilul ca intrecerea feminina sa se termine sambata, conform traditiei, relateaza gsp. ro. Totusi, calendarul ultimelor.

Roland Garros: Roger Federer, semifinala de vis cu Rafael Nadal / Victorie in patru seturi in fata lui Stan Wawrinka

Roger Federer l-a invins pe conationalul sau Stan Wawrinka, scor 7-64), 4-6, 7-65), 6-4, si s-a calificat in semifinalele Roland Garros, unde se va duela pentru un loc in ultimul act cu rivalul Rafael Nadal. Aceasta va fi a 39-a confruntare dintre elvetian si iberic Rafa conduce cu 23-15).

Simona Halep, in sferturile Roland Garros! Cum a invins-o pe Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat lejer in sferturile Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek. Simona Halep s-a calificat fara probleme in sferturile turnelului Roland Garros de la Paris, dupa ce a trecut, in doua seturi, scor 6-1, 6-0, de sportiva din Polonia, Iga Swiatek. Adversara ei are doar 18 ani si este [] .

LIVE Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana de la Roland Garros si are o sansa uriasa de a ajunge in fazele superioare. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in optimi la Roland Garros

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana de la Roland Garros si are o sansa uriasa de a ajunge in fazele superioare. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )