Libnet.ro
UNICEF

22:00

Spania se imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani

România Liberă România Liberă,
Spania se imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani

Spania se va putea imprumuta la cele mai reduse costuri din ultimii sapte ani. Randamentul de referinta al obligatiunilor de stat spaniole cu maturitatea la 5 ani a coborat vineri sub costul titlurilor echivalente emise de SUA, dupa ce Spania a atras joi din piete 5,6 miliarde euro la cele mai reduse costuri inregistrate vreodata, depasind suma vizata initial. continuă pe România Liberă

Cele mai mari banci din Romania isi fac propria organizatie patronala, separata de Asociatia Romana a Bancilor patronata de Radu Ghetea. Seful CEC Bank: ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare

Executivii BCR, BRD, Raiffeisen si UniCredit Tiriac Bank au depus actele constitutive pentru infiintarea primei organizatii patronale din sectorul bancar romanesc, cu intentia de a invita cat mai multe alte banci sa se alature acesteia. Cele patru banci, ale caror active insumeaza aproape jumatate din totalul activelor din sectorul bancar si peste o treime din totalul salariatilor, au depus cererea de infiintare a Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR), o organizatie oarecum paralela cu Asociatia Romana a Bancilor conduse de seful CEC Bank, Radu Ghetea. Contactat de HotNews. ro, Ghetea a declarat ca au mai existat discutii in acest sens in cadrul ARB, dar votul majoritar a fost impotriva transformarii Asociatiei intr-o institutie patronala. ARB are suficiente subiecte de care sa se ocupe in continuare, a mai explicat Ghetea.

Opel, cele mai bune oferte din an

Luna aprilie aduce publicului interesat de marca Opel cea de-a patra editie a campaniei anuale Opel 24H. In cadrul acesteia, clientii sunt asteptati la partenerii Opel din toata tara in intervalul 4 - 5 aprilie pentru a beneficia de oferte unice in an.

FOTO Gara Arad,una din cele mai bine pastrate din Romania

Una dintre cele mai tranzitate gari din Regiunea de Vest a Romaniei si totodata una din cele mai frumoase din punct de vedere arhitectural este gara din Arad, care acum se afla in ample lucrari de modernizare.

Romanca cu cel mai obraznic fund din showbiz! Afla aici cine este!

Nascuta in inima Olteniei, frumoasa Madalina Ghenea este una dintre cele mai celebre actrite din Romania la nivel international, bruneta.

Preturile apartamentelor dupa 6 ani de criza: unde au fost cele mai mici scaderi

Preturile apartamentelor sunt mult mai reduse in prezent fata de momentul de varf al pietei din prima parte a lui 2008. Dupa aproape 6 ani de criza in imobiliare, imobiliare. ro a analizat evolutia preturilor apartamentelor identificand orasele si.

Rompetrol Well Services estimeaza pentru acest an cel mai mic profit net din ultimii opt ani

Rompetrol Well Services PTR) estimeaza pentru acest an un profit net de 12,6 milioane lei, cel mai mic din ultimii opt ani si de peste doua ori mai redus fata de castigul inregistrat anul trecut, ca urmare a scaderii veniturilor cu peste 10%, spre nivelul din 2012, si a majorarii cheltuielilor.

Cea mai populara imagine din lume, desktop-ul lui Windows XP

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta cea de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP. Lansat in 2001, sistemul de operare avea peste 400 de milioane de copii in uz pana in 2006, si asta fara sa luam in calcul copiile piratate. Imaginati-va acum cate persoane au vazut acest desktop si de cate ori a fost vizionat in ultimii 13 ani. Este usor de presupus ca aceasta imagine a fost vizualizata de miliarde de ori, si daca [].

Samsung, Apple, Sony -euro' Cele mai iubite branduri tech in Romania

Un top al celor mai iubite marci de tehnologie plaseaza, in ordine, Samsung, Apple si Sony pe podiumul preferintelor in Romania, conform unui studiu realizat de Unlock Market Research pentru revista Biz. Campaniile de marketing, mai agresive in cazul Samsung, mai elegante in cazul Apple, dau rezultate si in ceea ce priveste preferintele romanilor, cele doua marci tech ocupand primele doua pozitii in cadrul acestui Top 30 cele mai iubite marci tech. O surpriza este poate ocupantul locului al treilea, [].

Cele mai solicitante jocuri pentru PC

Jocurile pentru PC au uneori cerinte mult prea ridicate chiar si pentru cele mai performante computere. Este destul de costisitor sa construiesti un computer care sa faca fata tuturor jocurilor lansate in 2013 si nu numai. Avand in vedere ca exista o varietate atat de mare de motoare de productie pentru jocuri, fiecare joc atinge limita performantelor unui PC in mod diferit, iar un top cu cele mai solicitante jocuri poate fi subiectiv, caci depinde de multe aspecte. Ne-am gandit, [].

Dmitri Rogozin: Armata rusa va fi printre cele mai bune din lume pana in 2020

Pana in 2020, fortele armate ale Rusiei vor fi printre cele mai moderne si mai bine echipate din lume, a apreciat vineri vicepremierul rus Dmitri Rogozin, in cursul unei intalniri cu studentii, la Novosibirsk, relateaza RIA Novosti.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )