Libnet.ro
UNICEF

09:45

DNA: Avocatul Dan Balanescu, retinut pentru trafic de influenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Avocatul Dan Balanescu, retinut pentru trafic de influenta

Dan Balanescu, avocat in cadrul Baroului Mehedinti si Ionut Valentin Chiriac, agent de politie la Biroul Politiei Rutiere Drobeta Turnu Severin au fost retinuti, ieri, pentru trafic de influenta, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Afaceristul turc Kurt Abdulaziz, retinut pentru trafic de influenta, in dosarul evaziunii ...

Cetateanul turc Kurt Abdulaziz, este cercetat pentru trafic de influenta de procurorii DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la o persoana pentru a interveni pe langa magistrati in cercetarea unui dosar. Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a rezultat ca, in perioada octombrie - noiembrie 2013, in mod repetat, inculpatul Kurt Abdulaziz a pretins de la o persoana suma de 250. 000 de euro, lasand sa se inteleaga ca ar avea .

Afacerist turc, retinut pentru trafic de influenta, in dosarul evaziunii de 70 de milioane ...

Omul de afaceri Kurt Abdulaziz, este cercetat pentru trafic de influenta de procurorii DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la o persoana pentru a interveni pe langa magistrati in cercetarea unui dosar. Citeste si: Dosarul Mafia carnii. Iustin Paraschiv, arestat in dosarul evaziunii fiscale Din ordonanta de punere in miscare a actiunii penale intocmita de procurori a rezultat ca, in perioada octombrie - noiembrie 2013, in mod repetat, inculpatul Kurt Abdulaziz a .

Om de afaceri turc, retinut pentru trafic de influenta in dosarul evaziunii

Un om de afaceri turc a fost retinut, miercuri, de catre procurorii DNA pentru trafic de influenta, in dosarul evaziunii, potrivit unui comunicat al institutiei. Din ordonanta de punere in miscare a.

Un gardian de la Penitenciarul Jilava, retinut pentru trafic de droguri

Perchezitii la Penitenciarul Jilava. Un gardian a fost retinut pentru trafic de droguri. Potrivit procurorilor DIICOT, acesta a introdus in penitenciar inca din luna august, heroina si telefoane mobile, pentru.

Agent de politie si avocat din Mehedinti, retinuti pentru trafic de influenta.

Un avocat in cadrul Baroului Mehedinti si un agent de politie de la Biroul Politiei Rutiere Drobeta Turnu Severin au fost retinuti de procurorii DNA pentru trafic de influenta. Este vorba despre avocatul Dan Balanescu si agentul Valentin Ionut Chiriac. Din ordonanta procurorilor rezulta ca in cursul lunii octombrie 2013, Dan Balanescu, avocat in cadrul Baroului Mehedinti a pretins de la denuntator suma de 5. 000 lei, asigurandu-l pe acesta ca sesizarea sa va fi rezolvata, intrucat va interveni .

Un politist de la Rutiera si un avocat severinean, retinuti pentru trafic de influenta

Un politist de la Rutiera din cadrul IPJ Mehedinti si un avocat de la Baroul de Avocati Mehedinti sunt retinuti pentru trafic de influenta, dupa ce au fost prinsi in flagrant marti seara de ofiterii DGA Mehedinti primind suma de 3500 de lei.

DNA: Director APIA Satu Mare, retinut pentru luare de mita

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Oradea efectueaza acte de urmarire penala fata de Viorel Pintea, director la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Satu Mare, acuzat de luare de mita in forma continuata, fiind retinut pentru 24 de ore, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Director APIA Satu Mare, retinut pentru luare de mita.

Directorul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura APIA) din Satu Marea, Viorel Pintea, a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita. Procurorii sustin ca directorul APIA a pretins de mai multe ori unui fermier din Satu Mare mii de euro mita, pentru a nu dispune controale in legatura cu activitatile agricole desfasurate de acesta. Fermierul avea culturi de vita de vie in judetul Satu Mare pentru care a accesat fonduri europene substantiale. Astfel, in 2012, Viorel Pintea a .

Director de la APIA Satu Mare, retinut pentru mita

Procurorii DNA l-au retinut pe Viorel Pintea, director la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Satu Mare, dupa ce l-au prins in flagrant cand lua mita 3. 000 de euro pentru a nu dispune controale la culturile de vita-de-vie ale unui.

Pistolarul din Militari, retinut pentru 24 de ore

Update 23. 30 - Pistolarul din Militari a fost retinut, duminica seara, pentru 24 de ore. Barbatul isi va petrece noaptea in arestul Politiei. Pistolarul va fi dus in instanta cu propunere de arestare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )