Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA cere 15 ani de inchisoare cu executare pentru Radu Mazare in dosarul retrocedarilor ilegale de pe litoral

Adevărul Adevărul,
DNA cere 15 ani de inchisoare cu executare pentru Radu Mazare in dosarul retrocedarilor ilegale de pe litoral

Procurorul DNA a cerut, luni, la ultimul termen din procesul lui Radu Mazare aflat pe rolul Curtii Supreme o pedeapsa cu inchisoarea pentru fostul primar al Constantei, orientata spre maximul de 15 ani. DNA a cerut inchisoare cu executare si pentru Nicusor Constantinescu, inculpat in acelasi dosar. continuă pe Adevărul

DNA cere 15 ani de nchisoare pentru Radu Mazare n dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Un procuror DNA a cerut luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa orientata spre maxim pentru infractiunile comise, respectiv 15 ani de inchisoare, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta, Mamaia, plaja si faleza.

DNA cere 15 ani de inchisoare pentru Radu Mazare, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Un procuror DNA a cerut luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa orientata spre maxim pentru infractiunile comise, respectiv.

inchisoare cu executare pentru un tanar care a amenintat cu moartea un politist: Familia ta o sa sufere!

Curtea de Apel Timisoara a pronuntat sentinta finala intr-un dosar de ultraj in care un tanar din Timisoara a fost trimis in judecata fiind acuzat ca l-a amenintat cu moartea pe politistul care l-a incatusat pentru ca a refuzat sa se legitimeze si a devenit agresiv.

Un roman de 15 ani a castigat 200.000 de euro la Loteria Copilului din Spania

Un roman de 15 ani a castigat 200. 000 de euro la Loteria Copilului din Spania. Cosmin Rotariu locuieste in Barcelona, unde s-a mutat cu familia atnci cand avea doi ani.

Despagubirile primite de un barbat care a stat nevinovat 25 de ani la inchisoare

Un barbat din China va primi despagubiri de 4,6 milioane yuani, echivalentul a 588. 200 euro, dupa ce a stat 25 de ani in inchisoare din cauza unei erori judiciare, informeaza EFE. Tribunalul Popular din.

O familie din Olt isi cauta ruda disparuta de 15 ani. in 2003 am vorbit ultima data, zicea ca-l ia si pe fratele lui in Italia, iar de-atunci...

Fratele si cumnata unui barbat din judetul Olt plecat de acasa de la 14 ani incearca sa dea de urma rudei lor. Ultima data au vorbit in 2003, pe cand barbatul se afla in Italia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )