Libnet.ro
UNICEF

22:15

DNA cere 15 ani de nchisoare pentru Radu Mazare n dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Hotnews Hotnews,
 DNA cere 15 ani de nchisoare pentru Radu Mazare n dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Un procuror DNA a cerut luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa orientata spre maxim pentru infractiunile comise, respectiv 15 ani de inchisoare, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Constanta, Mamaia, plaja si faleza. continuă pe Hotnews

DNA cere 15 ani de inchisoare cu executare pentru Radu Mazare in dosarul retrocedarilor ilegale de pe litoral

Procurorul DNA a cerut, luni, la ultimul termen din procesul lui Radu Mazare aflat pe rolul Curtii Supreme o pedeapsa cu inchisoarea pentru fostul primar al Constantei, orientata spre maximul de 15 ani. DNA a cerut inchisoare cu executare si pentru Nicusor Constantinescu, inculpat in acelasi dosar.

DNA cere 15 ani de inchisoare pentru Radu Mazare, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Un procuror DNA a cerut luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea fostului primar al municipiului Constanta Radu Mazare la o pedeapsa orientata spre maxim pentru infractiunile comise, respectiv.

DNA cere pedeapsa MAXIMA pentru Radu Mazare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri. Despre cati ani este vorba

Irectia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, condamnarea lui Radu Mazare, fostul primar al municipiului Constanta, la pedeapsa maxima de 15 ani de inchisoare.

Raed Arafat va cere ajutorul Ministerului Finantelor pentru a completa deficitul de personal de la ISU, ambulanta si unitatile de primiri urgente

Doar 70% din posturile de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sunt ocupate in acest moment, iar in urmatorii ani se asteapta iesiri masive din sistem din cauza pensionarilor, a declarat luni Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne. Raed Arafat spune ca va purta discutii la Ministerul de Finante in vederea acoperirii cu personal a structurilor de salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Unitatilor de primiri urgente si Serviciului de Ambulanta.

Un roman de 15 ani a castigat 200.000 de euro la Loteria Copilului din Spania

Un roman de 15 ani a castigat 200. 000 de euro la Loteria Copilului din Spania. Cosmin Rotariu locuieste in Barcelona, unde s-a mutat cu familia atnci cand avea doi ani.

O familie din Olt isi cauta ruda disparuta de 15 ani. in 2003 am vorbit ultima data, zicea ca-l ia si pe fratele lui in Italia, iar de-atunci...

Fratele si cumnata unui barbat din judetul Olt plecat de acasa de la 14 ani incearca sa dea de urma rudei lor. Ultima data au vorbit in 2003, pe cand barbatul se afla in Italia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )