Libnet.ro
UNICEF

10:30

DNA cere abrogarea Ordonantei 7: Din data de 20 martie, doua sectii raman fara procurori sefi

Antena3 Antena3,
DNA cere abrogarea Ordonantei 7: Din data de 20 martie, doua sectii raman fara procurori sefi

DirectiaNationala Anticoruptie cere abrogarea Ordonantei 7, printr-un comunicat de presa. DNA trage un semnal de alarmareferitor la delegarile din aceasta institutie. La data de 27. continuă pe Antena3

DNA ramne fara sefi n doua sectii importante din cauza Ordonantei care modifica legile justitiei. Conducerea Directiei avertizeaza Guvernul ca activitatea DNA va fi blocata si cere abrogarea OUG 7

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au respins joi, plangerile DNA fata de hotararile de incetare a delegarii pentru sefii a doua sectii importante din cadrul Directiei, ca efect al Ordonantei de modificare a legilor justitiei, care interzice delegarile in functie. Conducerea DNA anunta ca a avertizat Guvernul ca se va ajunge la blocarea activitatii DNA si ca i-a cerut premierului si ministrului Justitiei abrogarea Ordonantei de Urgenta 7.

Plenul CSM cere Guvernului abrogarea Ordonantei pe legile justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis sa transmita o solicitare catre Guvern pentru abrogarea ordonantei de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, cu exceptia prevederilor care au fost.

Conducerea instantei supreme a semnat scrisoarea manifest prin care peste 50 de magistrati de la nalta Curte cer abrogarea ordonantei ce modifica legile justitiei

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, si cei doi vicepresedinti ai instantei, Gabriela Bogasiu si Ilie Iulian Dragomir, au semnat miercuri scrisoarea manifest prin care zeci de magistrati de la ICCJ cer abrogarea Ordonantei de Urgenta prin care au fost modificate din nou legile justitiei.

DNA cere ascultarea in instanta a interceptarilor din dosarul lui Toni Grebla

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, luni, magistratilor de la Curtea Suprema, ascultarea in sala de judecata a interceptarilor din dosarul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a fost achitat in prima instanta intr-un dosar de trafic de influenta.

DNA cere ascultarea in instanta a interceptarilor din dosarul lui Toni Grebla

DNA a cerut luni judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie ascultarea in sala de judecata a interceptarilor din dosarul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a fost achitat in pr.

Criza in Justitie. DNA cere premierului Dancila si ministrului Justitiei abrogarea OUG 7: Interzicerea delegarilor va bloca activitatea Directiei

Seful DNA, Calin Nistor, anunta joi ca a informat-o pe Viorica Dancila si pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre faptul ca Directia ramane fara doi sefi de sectie incepand cu 20 martie in contextul OUG 7 si le-a abrogarea actului normativ.

Iohannis cere abrograrea Ordonantei 7. Fara o justitie libera, independenta, niciun cetatean nu va avea vreo garantie ca drepturile sale sunt respectate

Presedintele Klaus Iohannis condamna noul atac al Guvernului la adresa justitiei independente, prin adoptarea OUG 7 fara nicio consultare, cu ignorarea completa a partenerilor de dialog, a profesionistilor din justitie, cu riscul indepartarii Romaniei de la respectarea statului de drept. Presedintele solicita Guvernului abrogarea de indata a Ordonantei care mutileaza legile Justitiei.

Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti cere ABROGAREA OUG prin care au fost modificate legile justitiei

Profesorii de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, in frunte cu decanul Flavius Baias, se solidarizeaza cu judecatorii si procurorii care contesta OUG 7, prin care au fost modificate.

DNA cere ascultarea in instanta a interceptarilor in dosarul lui Grebla

DNA a cerut, astazi, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie ascultarea in sala de judecata a interceptarilor din dosarul in care secretarul general al Guvernului, Toni Grebla, a fost achitat.

LOTO. LOTO 6/49. Numere ciudate la tragerea loto din data de 24 februarie

Loto 6 din 49: 2 3 49 25 31 17 LOTO. Noroc: 0253280 LOTO. Loto 5 din 40: 30 4 16 13 37 7 LOTO. Super Noroc: 346691 LOTO. Joker: 11 + 30 6 27 13 20 LOTO. Noroc Plus:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )