Libnet.ro
UNICEF

20:30

DNA cere aviz de incuviintare pentru urmarirea penala a senatorului Ion Ariton

B1 B1,
DNA cere aviz de incuviintare pentru urmarirea penala a senatorului Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie a cerut aviz, luni dimineata, pentru inceperea urmaririi penale pe numele senatorului Ion Artion, in dosarul Gala Bute, potrivit unui comunicat al DNA. Cererea de efectuare. continuă pe B1

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

DNA cere aviz pentru inceperea urmarii penale pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Procurorii DNA cer aviz CamereiDeputatilor pentru inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, in dosarul Gala Bute, relateaza potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in.

Perchezitii DNA in dosarul Gala Bute. Procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

00- Directia Nationala Anticoruptie cere urmarire penala pentru Elena Udrea si Ion Ariton. Fosta sefa de la Dezvoltare si Turism ar fi incercat sa obtina ilegal fonduri din bugetul Uniunii.

DNA cere mandate de arestare pentru Dorin Cocos si Alina Bica intr-un nou dosar

DNA cere astazi judecatorilor arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Dorin Cocos si Alina Bica deja arestati preventiv in alte dosare), de data aceasta intr-un dosar care priveste infractiuni de trafic de influenta si dare de mita.

Dosarul Gala Bute: DNA cere avizarea urmaririi penale pentru Elena Udrea si Ion Ariton

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere aviz de la Parlament pentru urmarirea penala a deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, si senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, in dosarul Gala Bute, in care sunt.

Dosarul Romgaz - Interagro. DIICOT cere un nou aviz pentru urmarirea penala a fostilor ministri Varujan Vosganian si Adriean Videanu

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) cer un nou aviz pentru declansarea urmaririi penale fata de senatorul Varujan Vosganian, cat si fata de fostul ministru Adriean Videanu. Aceasta solicitare vine dupa ce procurorii anticoruptie au adus probe noi in dosarul in care se fac cercetari fata de omul de afaceri Ioan Niculae.

DIICOT cere aviz pentru urmarirea lui Videanu si Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT cere din nou aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a fostilor ministri ai Economiei Varujan Vosganian si Adriean Videanu, in dosarul.

DIICOT cere din nou aviz pentru urmarirea lui Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT isi incearca din nou norocul solicitand aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a lui Varujan Vosganian - fost ministru al Economiei in cabinetul Tariceanu - si Adriean Videanu - fost ministru al.

Dosarul Romgaz: DIICOT cere aviz de urmarire penala pentru Videanu si Vosganian

DIICOT a cerut, luni, aviz pentru urmarirea penala pentru fostii ministri ai Economiei, Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz, informeaza B1 TV.

Descinderi la Rudel Obreja, in dosarul Gala Bute. DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea

Luni dimineata au loc descinderi la Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, perchezitiile avand legatura cu dosarul Gala Bute. Procurorii cer aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )