Libnet.ro
UNICEF

06:15

DNA confirma ca fost constituit un dosar penal in urma sesizarilor referitoare la nereguli privind organizarea votului in diaspora

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA confirma ca fost constituit un dosar penal in urma sesizarilor referitoare la nereguli privind organizarea votului in diaspora

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, joi, ca a fost constituit un dosar penal in urma sesizarilor referitoare la nereguli privind organizarea votului din 26 mai in diaspora, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

DNA anunta oficial ca a deschis dosar penal privind votul din 26 mai in diaspora/ Au fost inregistrate peste 40 de plangeri

Procurorii DNA anunta oficial, joi, ca au primit de la Parchetul General 42 de plangeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot in diaspora la alegerile din 26 mai si ca au deschis un dosar penal. La alegerile europarlamentare, cand a avut loc si referendumul pe tema justitiei, mii de romani au stat ore in sir la cozi in fata sectiilor de votare, iar multi dintre ei nu au putut vota.

ALERTA! Ambulanta implicata intr-un ACCIDENT in Vaslui! A fost deschis dosar penal pentru VATAMARE corporala din culpa

O autospeciala a Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui a fost implicata, luni dimineata, intr-un accident rutier produs pe raza comunei Banca, relateaza Agerpres.

DUPA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE SI REFERENDUM: DNA a deschis dosar penal privind votul din diaspora

Directia Nationala Anticoruptie DNA) anunta ca s-a deschis un dosar penal in ceea ce priveste votul in diaspora la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai.

DNA anunta oficial ca a deschis dosar penal privind votul din 26 mai in diaspora. Sunt zeci de plangeri

Procurorii DNA anunta, oficial, ca au primit de la Parchetul General, 42 de plangeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot in diaspora la alegerile din 26 mai, fiind deschis in acest sens un dosar.

DNA, dosar penal pentru votul din diaspora

DNA investigheaza modul in care s-a desfasurat votul din diaspora la alegerile europarlamentare din 26 mai. Va amintim ca mii de romani au stat ore in sir la cozi in fata sectiilor, iar multi dintre ei.

Dosar penal la DNA privind organizarea votului in diaspora, in 26 mai, cand mii de romani au stat la cozi interminabile

DNA investigheaza modul in care s-a desfasurat votul din diaspora la alegerile europarlamentare din 26 mai, cand mii de romani au stat ore in sir la cozi in fata sectiilor, iar multi dintre ei nu au putut vota.

Dosar penal pentru fostul sef al FRF

Mircea Sandu, fost presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF) este bantuit de trecut. Sandu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, intr-un dosar in care a fost deferita justitiei si sotia sa.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )