Libnet.ro
UNICEF

19:30

DNA este o institutie cu rezultate remarcabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA este o institutie cu rezultate remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca DNA este o institutie cu rezultate remarcabile si se declara comnvins ca, daca apar probleme, exista toate instrumentele necesare pentru a face ordine. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: DNA este o institutie cu rezultate remarcabile. Ministrul Justitiei este personal nemultumit, dar pana la un conflict constitutional este cale lunga

Presedintele Klaus Iohannis a comentat miercuri sesizarea Curtii Constitutionale dupa refuzul sau de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, spunand ca nu exista niciun temei si niciun conflict intre Guvern si presedinte pentru sesizarea CCR.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 18

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 18, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Iohannis: Nu exista niciun temei pentru sesizarea Curtii Constitutionale. DNA e o institutie cu rezultate remarcabile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercurica nu exista niciun conflict si niciun temei pentru sesizarea Curtii Constitutionale in cazul refuzului sau de a o revoca peLaura Codruta.

Cum putem folosi uleiul de cocos in casa. 5 tratamente cu rezultate remarcabile

Uleiul de cocos are multiple beneficii pentru par, piele si fata. Tocmai de aceea este folosit in multe produse de infrumusetare pentru ca este un ingredient natural, antibacterian si antifungic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )