Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

DNA face cercetari in cazul suspiciunii de fraudare a fondurilor europene destinate femeilor abuzate din orasul Santana

Adevărul Adevărul,
DNA face cercetari in cazul suspiciunii de fraudare a fondurilor europene destinate femeilor abuzate din orasul Santana

Procurorii DNA fac cercetari in cazul suspiciunii de fraudare a fondurilor europene obtinute printr-un program social desfasurat de un ONG in orasul Santana, judetul Arad, prin intermediul caruia zeci de localnice ar fi obtinut ilegal bani dupa ce ar fi declarat in fals ca au fost abuzate de soti. Printre persoanele care ar fi beneficiat de bani se afla si opt angajate ale Primariei Santana. continuă pe Adevărul

Arad, DNA cerceteaza fraudarea unor fonduri europene pentru femeile abuzate

Procurorii DNA fac cercetari in cazul suspiciunii de fraudare a fondurilor europene obtinute printr-.

Targoviste, locul II in topul celor mai eficiente orase din Romania in privinta absortiei fondurilor europene

Municipiul Targoviste a fost inclus in topul celor mai eficiente 10 administratii locale din Romania. De mentionat ca, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene a fost inregistrata in anul 2015, atunci cand Municipiul Targoviste a atras mai mult de jumatate din totalul fondurilor europene ajunse in Targoviste, calculate de la momentul dobandirii de catre Romania a statutului de tara membra UE.

O buna relationare intre Guvern si Comisia Europeana va insemna pasi inainte in absorbtia fondurilor europene

Prim-ministrul Viorica Dancila a discutat, astazi, la Palatul Victoria, cu comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, despre obiectivele Guvernului pentru perioada urmatoare, in scopul cresterii gradului de absorbtie a fondurilor europene, se arata intr-un comunicat remis Redactiei.

Corina Cretu confirma ca la Bruxelles se discuta despre alocarea fondurilor europene in functie de respectarea principiilor statului de drept

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Cretu, a confirmat, la Europa Fm, ca la Bruxelles se discuta despre alocarea fondurilor europene in functie de respectarea principiilor statului de drept, insa dupa anul 2020. Potrivit Corinei Cretu, in acest moment niciun stat membru nu poate fi pedepsit financiar pentru incalcarea unor principii inscrise in tratul de aderare la Uniunea Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )