Libnet.ro
UNICEF

01:05

Targoviste, locul II in topul celor mai eficiente orase din Romania in privinta absortiei fondurilor europene

Adevărul Adevărul,
Targoviste, locul II in topul celor mai eficiente orase din Romania in privinta absortiei fondurilor europene

Municipiul Targoviste a fost inclus in topul celor mai eficiente 10 administratii locale din Romania. De mentionat ca, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene a fost inregistrata in anul 2015, atunci cand Municipiul Targoviste a atras mai mult de jumatate din totalul fondurilor europene ajunse in Targoviste, calculate de la momentul dobandirii de catre Romania a statutului de tara membra UE. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in topul celor mai mari castiguri din tenis. Care este suma

Cu banii castigati la Australian Open, Halep a intrat in Top 10 all-time, depasind suma de 22,5 milioane de dolari. La Melbourne, Simona Halep a incasat 1,6 milioane de dolari. Per total,.

Romania a urcat trei pozitii intr-un top al Bloomberg al celor mai inovatoare economii din lume

Romania a urcat trei pozitii, pe locul 35, in topul din acest an al Bloomberg referitor la cele mai inovatoare 50 de economii ale lumii, condus in ordine de Coreea de Sud si Suedia, in care Statele Unite nu s-au incadrat in primele 10 pozitii pentru prima oara in ultimii sase ani.

Romania a urcat trei pozitii, pe locul 35, intr-un top al Bloomberg al celor mai inovatoare economii din lume

Romania a urcat trei pozitii, pe locul 35, in topul din acest an al Bloomberg referitor la cele mai inovatoare 50 de economii ale lumii, condus in ordine de Coreea de Sud si Suedia, in care Statele Unite nu s-au incadrat in primele 10 pozitii pentru prima oara in ultimii sase ani.

Sedinte publice pentru bugetul unuia dintre cele mai mari orase din tara. in ce investitii vor ajunge peste 200 de milioane de lei

Proiectul bugetului local al Municipiului Iasi va fi dezbatut in patru sedinte publice organizate in Sala Vasile Pogor a Palatului Roznovanu, pentru al treilea an consecutiv.

Fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Mii de oameni vor ramane, joi, fara curent electric in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. E-Distributie Muntenia a anuntat ca intrerupe alimentarea cu energie electrica pentru a fa.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, inregistrata la Botosani: Minus 19,2 grade Celsius

Populatia municipiului Botosani a resimtit, miercuri dimineata, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna. Potrivit datelor oficiale comunicate de Administratia Nationala de Meteorologie, temperatura exterioara a scazut, miercuri, la ora 8. 00, la -19,2 grade Celsius, scrie Agerpres.

[P]Turneu de angajare la Bucuresti pentru gasirea celor mai productivi arhitecti software. Onorarii de 100.000 USD brut, pe an

Anul 2017 a fost unul important pentru Crossover, compania de origine americana care a reusit in doar trei ani sa isi extinda reteaua globala de talente in peste 130 de tari. Se estimeaza ca, la ora actuala, peste 7% din forta de munca globala a apelat la platforma de job-uri Crossover, prin intermediul careia poti lucra de oriunde. Cele 76 de turnee de angajare, desfasurate in 14 tari, printre care si Romania, a ajutat compania sa formeze 400 de echipe de parteneri talentati, care lucreaza acum pentru companii de renume din intreaga lume.

Primul SUV , confirmat pentru 2019: seful companiei promite cel mai rapid model din segment

Seful Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, a declarat ca primul SUV din gama va fi gata pana la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, inceputul anului 2020, potrivit automarket. ro.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, nu va mai face parte din noul guvern

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat, vineri, ca nu mai vreau un nou mandat la Ministerul Sanatatii. Bodog este unul dintre cei mai controversati ministri. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )