Libnet.ro
UNICEF

21:30

DNA: Un fost consultant la Ministerul Mediului este acuzat pentru mita de 1,3 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA: Un fost consultant la Ministerul Mediului este acuzat pentru mita de 1,3 milioane de lei

Gheorghe Tuluc, la data faptelor consultant si ulterior consilier superior in cadrul Serviciului Finantari Investitii din Ministerul Mediului si Padurilor, a fost trimis in instanta, cu acord de recunoastere a vinovatiei, intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi primit mita aproximativ 1,3 milioane de lei, transmite DNA, citata de Agerpres. u. continuă pe Ziarul Bursa

Un fost consultant al Ministerului Mediului si doi afaceristi au batut palma cu procurorii intr-un dosar de mita. Ce pedepse au negociat

Un consilier din Ministerul Mediului si alte doua persoane au incheiat acorduri de recunoastere a vinovatiei cu procurorii DNA, intr-un dosar de luare de mita in forma continuata, respectiv complicitate la aceasta infractiune. Consultantul ar fi primit aproape 1,3 milioane de lei, de la trei oameni de afaceri pentru a-si indeplini atributiile in legatura cu trei proiecte.

Un fost consilier in Ministerul Mediului a recunoscut ca a primit mita aproape 1,3 milioane de lei

Gheorghe Tuluc, fost consultant si apoi consilier superior la Serviciul Finantari Investitii din Ministerul Mediului, a recunoscut trei fapte de luare de mita, al primind aproape 1,3 milioane de lei, potrivit DNA, care a anuntat trimiterea in judecata in acest caz.

DNA: Un fost consilier din Ministerul Mediului a recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane lei

Un fost consilier din Ministerul Mediului, Gheorghe Tuluc, a recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane de lei pentru a face un abuz in serviciu, anunta, marti, Directia Nationala Anticoruptie. Dosarul are.

Coruptie la stat. Unifarm si Ministerul Mediului. Se pregateste Ministerul Fondurilor Europene

Un nou caz grav de coruptie este anchetat, in aceste zile, de procurorii DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )