Libnet.ro
UNICEF

23:15

DNA: Fostul director general al Autoritatii Navale Romane, trimis in judecata

Antena3 Antena3,
DNA: Fostul director general al Autoritatii Navale Romane, trimis in judecata

Procurorii DNA Constanta l-au trimis in judecata pe Liviu-Aurelian Cazan, la data faptei director general al Autoritatii Navale Romane, dupa ce, pentru a ajuta la iesirea din insolventa a Companiei Na. continuă pe Antena3

DNA a trimis in judecata un fost director al Autoritatii Navale Romane. Prejudiciul in acest dosar: 850.000 de euro

DNA l-a trimis in judecata pe Liviu Aurelian Cazan, fost director general al Autoritatii Navale Romane, pentru abuz in serviciu. Procurorii sustin ca acesta, in martie 2016, a.

Fostul sef al Autoritatii Navale Romane, ialomiteanul Liviu Cazan, trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA din Constanta au dispus astazi trimiterea in judecata pentru fapte de abuz in serviu a fostului sef al Autoritatii Navale Romane, ialomiteanul Liviu Cazan. in prezent, acesta detine functia de viceprimar al municipiului Urziceni, din judetul Ialomita.

Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, trimis in judecata

Fostul director al Spitalului 'Malaxa' Florin Secureanu a fost trimis in judecata de DNA, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunilor de delapidare 5 fapte din.

DNA, precizari in dosarul in care fostul procuror general Tiberiu Nitu este acuzat de complicitate la abuz in serviciu

DNA face primele precizari in dosarul in care fostul procuror general Tiberiu Nitu este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, pentru ca ar fi folosit fara drept coloana.

Schimbare la Transgaz: Petru Vaduva renunta la functia de director general si va fi inlocuit de Ion Sterian, actualul presedinte al Consiliului de Administratie

Transgaz anunta ca Petru Vaduva renunta la calitatea de director general incepand cu data de 3 iunie 2017. Consiliul de Administratie al companiei a luat act de declaratia de renuntare la aceasta functie, se arata intr-o comunicare transmisa BVB. Pana la finalizarea unei proceduri de selectie conform OUG 109/2011 privind guvernanta coporativa, functia de director general interimar va fi ocupata de Ion Sterian, actualul presedinte al Consiliului de Administratie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )