Libnet.ro
UNICEF

23:30

Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, trimis in judecata

Antena3 Antena3,
Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, trimis in judecata

Fostul director al Spitalului 'Malaxa' Florin Secureanu a fost trimis in judecata de DNA, in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunilor de delapidare 5 fapte din. continuă pe Antena3

Fostul sef al spitalului Malaxa, trimis in judecata. Florin Secureanu, acuzat de luare de mita si delapidare

Fostul sef al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost trimis, luni, in judecata pentru delapidare si luare de mita. Acesta se afla deja in arest preventiv. Potrivit procurorilor anticoruptie,.

Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu, trimis n judecata n dosarul de delapidare a unitatii medicale cu peste 9 milioane de lei

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Capitala Florin Secureanu, arestat preventiv din decembrie anul trecut, a fost trimis in judecata in dosarul in care este acuzat ca a conceput si a pus in aplicare mai multe mecanisme prin care si-a insusit peste 9 milioane de lei din patrimoniul spitalului, care s-a constituit parte civila in acest caz, relateaza News. ro.

DNA l-a trimis in judecata pe fostul director al Spitalului Municipal Adjud

Florin Padurariu este acuzat de savarsirea infractiunii de luare de mita, acesta fiind prin in flagrant in timp ce incasa una dintre transele de bani convenite cu reprezentantii unei firme.

Fostul manager al Spitalului Malaxa a fost trimis in judecata

Fostul manager al Spitalului Clinic Nicolae Malaxa din Capitala, Florin-Adrian Secureanu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru delapidare si luare de mita.

Fostul manager de la Malaxa, Florin Secureanu, trimis in judecata pentru delapidare si luare de mita. Spitalul vrea de la medic suma de 9,1 milioane de lei

Fostul manager de la Malaxa, Florin Secureanu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, in stare de arest preventiv, pentru delapidare 5 fapte din care una cu consecinte deosebit de grave) si luare de mita. Unitatea sanitara s-a constituit parte civila in prezenta cauza cu suma de 9. 053,4 de lei.

Donald Trump, avertisment dur pentru fostul director FBI: Ar face bine sa spere ca nu exista inregistrari ale conversatiilor noastre!

Presedintele american Donald Trump l-a atentionat vineri pe fostul director al FBI, James Comey, pe care l-a destituit in mod neasteptat marti, sa nu faca dezvaluiri pentru presa, informeaza.

Donald Trump recunoaste ca l-a intrebat de trei ori pe fostul director FBI daca este vizat de ancheta privind legaturi cu Rusia

Presedintele american Donald Trump a recunoscut joi ca l-a intrebat de trei ori pe fostul director al FBI James Comey, pe care l-a demis, daca este vizat de o ancheta privind legaturile sale cu Rusia, cu riscul de a alimenta suspiciunile de ingerinta sau intimidare, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )