Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA, in instanta: Sorina Pintea a exclamat super tare, dupa ce a aflat ca a primit 120.000 de lei

Hotnews Hotnews,
 DNA, in instanta: Sorina Pintea a exclamat super tare, dupa ce a aflat ca a primit 120.000 de lei

Procurorii DNA spun, in referatul cu propunerea de arestare preventiva, ca Sorina Pintea a discutat in biroul ei despre mita si stia ce se afla in punga. DNA mai spune ca fostul ministru al Sanatatii a dat dovada de perseverenta si dezinvoltura la savarsirea faptei, noteaza Mediafax. Tribunalul Bucuresti a decis sambata seara arestarea preventiva a lui Pintea. Sorina Pintea, arestata pentru 30 de zile. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat de luare de mita. continuă pe Hotnews

Descoperiti. Informatii exclusive din dosarul DNA pentru Sorina Pintea. Ce nu se leaga in acest dosar

Andreea Sava a dezvaluit informatii exclusive din dosarul DNA pentru Sorina Pintea, la emisiunea Descoperiti.

Sorina Pintea, in arest preventiv. Reactia ei dupa ce a aflat ce suma va lua spaga: Super tare, perfect - referat DNA

Tribunalul Bucuresti a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva timp de 30 de zile pe numele fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, in dosarul in care este suspectata ca ar fi primit mita. Decizia nu este definitiva.

Sorina Pintea, retinuta de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa in flagrant. Ce mita ar fi incasat fostul ministru al Sanatatii

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatatii, a fost retinuta de procurorii DNA, vineri, dupa ce a fost prinsa in flagrant. Ce mita a incasat oficialul? Sorina Pintea a fost retinuta de procurorii DNA, dupa ce a fost prinsa in flagrant Sorina Pintea a fost aleasa senator in anul 2016, din partea PSD. in data de .

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti intr-un dosar ce vizeaza achizitii publice

Sorina Pintea este audiata de procurorii DNA, sambata dimineata. Fostul ministru al Sanatatii a fost adus la Bucuresti dupa mai bine de 10 ore de perchezitii facute in biroul sau de la spitalul din Baia Mare.

Sorina Pintea, retinuta de DNA pentru luare de mita. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat ca a primit 10.000 de euro si 120.000 lei

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost retinuta sambata dimineata de procurorii DNA, dupa ce a fost audiata intr-un dosar de luare de mita. Ea va fi prezentata instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Sorina Pintea, dusa la DNA Bucuresti pentru a fi audiata, dupa perchezitiile facute in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, este dusa la Bucuresti pentru a fi audiata la DNA, dupa ce, vineri, anchetatorii s-au aflat timp de mai multe ore in biroul sau de la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Catalin Chereches, dupa ancheta care o vizeaza pe Sorina Pintea: Asta e viata politica in Romania, mai treci si prin Guvern, si prin Parlament... si prin puscarii

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a vorbit despre ancheta DNA ce o vizeaza pe Sorina Pintea, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris, din Baia Mare.

Sorina Pintea a fost retinuta de DNA

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore de DNA in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatae155;ii, a fost ree155;inuta de procurorii DNA

Procurorii DNA au reapoundinut-o pe Sorina Pintea pentru 24 de ore, fiind acuzata de luare de mita. Fostul ministru al Sanataapoundii ar fi primit sumele de 10. 000 de euro a159;i 120. 000 lei, care reprezinta un procent dintr-un contract de achiziapoundii, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )