Libnet.ro
UNICEF

17:15

DNA neaga faptul ca Anca Jurma a fost chemata sediul Ambasadei SUA

B1 B1,
DNA neaga faptul ca Anca Jurma a fost chemata sediul Ambasadei SUA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a reactionat, luni, dupa ce in spatiul public au fost difuzate informatii eronate cu privire la intalnirea dintre procurorul-sef interimar al institutiei, Anca Jurma,. continuă pe B1

Precizari DNA: ntlnirea dintre Anca Jurma, ambasadorul SUA si atasatul FBI a avut loc la initiativa misiunii diplomatice. Coordonarea cu institutii similare din alte state si misiuni diplomatice se nscrie n competentele legale

DNA precizeaza luni, in contextul unor speculatii din presa potrivit carora procurorul-sef interimar ar fi fost chemat la ambasada SUA, ca intalnirea dintre Anca Jurma si ambasadorul Hans Klemm a avut loc la initiativa misiunii diplomatice si a avut ca scop prezentarea noului atasat FBI, David Varner. Coordonarea DNA cu institutii similare din alte state si cu misiuni diplomatice se inscrie in competetele legale, mai arata Directia.

DNA demonteaza MINCIUNA ca Anca Jurma a fost chemata la ordin la sediul Ambasadei SUA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a reactionat, luni, dupa ce in spatiul public au fost difuzate informatii eronate cu privire la intalnirea dintre procurorul-sef interimar al institutiei, Anca Jurma,.

Anca Jurma si ambasadorul Hans Klemm s-au intalnit la sediul DNA

Procurorul-sef interimar Anca Jurma s-a intalnit pe 17 iulie cu ambasadorul Hans Klemm la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, la initiativa misiunii diplomatice a SUA, in scopul prezentarii noului atasat.

Anca Dragu, fost ministru de Finante: Transferul contributiilor de la angajator la angajat este un lucru foarte rau

Prezenta la Pitesti la o dezbatere organizata de comunitatea locala Platforma Romania 100 Pitesti Inovator, Anca Dragu, fost ministru de Finante in Guvernul Ciolos, a criticat transferul contributiilor de la angajator la angajat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )