Libnet.ro
UNICEF

14:30

DNA neaga zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata pentru audieri

Hotnews Hotnews,
 DNA neaga zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata pentru audieri

Directia Nationala Anticoruptie a negat joi zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata la DNA in data de 22 noiembrie. Acest zvon a venit in contextul in care Viorica Dancila a profitat de o declaratie a europarlamentarul PNL Rares Bogdan - care a scris pe Facebook ca fostul premier ar trebui sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii - pentru a acuza ca adversarii lui Klaus Iohannis la prezidentiale s-au ales cu dosare penale, cum a fost cazul lui Victor Ponta sau al lui Dan Barna. continuă pe Hotnews

ALERT DNA dezminte ca Viorica Dancila ar urma sa fie audiata vineri de procurori

Directia Nationala Anticoruptie DNA) dezminte categoric intr-un comunicat informatia potrivit careia Viorica Dancila ar fi urmat sa fie audiata vineri de procurori intr-un presupus dosar de coruptie.

DNA dezminte ca Dancila ar urma sa fie audiata vineri de procurori: Informatii FALSE

Directia Nationala Anticoruptie dezminte categoric informatia aparuta pe stiripesurse. ro, potrivit careia Viorica Dancila ar fi urmat sa fie audiata vineri de procurori intr-un presupus dosar de.

VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii.

Viorica Dancila anunta ca Raed Arafat o poate urma la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila a lasat sa se inteleaga la o emisiune televizata ca in cazul in care ar ajunge presedintele Romaniei, Raed Arafat, amenintat cu demiterea de catre Klaus Iohannis, ar putea sa ii fie.

A fost sau nu chemata Viorica Dancila la DNA. Este o stire pe jumatate falsa

Viorica Dancila a organizat, joi, o noua dezbatere la care au fost invitati jurnalisti de la mai multe televiziuni si publicatii. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a declarat ca informatia potrivit careia va fi chemata la DNA este pe jumatate falsa. Viorica Dancila: DNA a spus ca nu ma cheama maine, dar ma poate chema .

Viorica Dancila: DNA a spus doar ca nu voi fi chemata MAINE! Asta nu inseamna ca nu voi fi chemata deloc!

Viorica Dancila a lamurit, joi, in conferinta de presa, chestiunea chemarii sale la DNA, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a dat un comunicat in care e precizat ca sefa PSD nu este invitata.

Viorica Dancila, despre chemarea la DNA: Informatia e pe jumatate falsa. Oamenii lui Iohannis vor o campanie de fluturare a catuselor in fata contracandidatilor sai

Viorica Dancila a spus ca informatia ca va fi chemata la DNA e pe jumatate falsa. Anuntul a fost facut la a doua dezbatere cu jurnalistii inainte de alegerile prezidentiale. Am spus ca toti cei.

Viorica Dancila, reclamata la DNA in plina campanie. Procurorii anticoruptie: Fostul premier nu este citat maine la audieri

Viorica Dancila a fostreclamata la DNA in plina campanie pentru prezidentiale. Plangerea a fost depusa de reprezentantul unui club de tenis care reclama faptul ca s-au cerut si aprobat prea multi bani di.

Viorica Dancila se razgandeste legat de 10 august: Da, am spus atunci ca seamana cu o lovitura de stat, am vazut pe urma ca nu a fost o lovitura de stat

La un an si 3 luni de la evenimentele din 10 august, Viorica Dancila nu mai considera ca a fost o lovitura de stat, asa cum a sustinut. Ea a declarat, joi seara, ca a vazut apoi ca nu a fost o lovitura de stat, dar intrebata insistent de jurnalisti cand si-a dat seama de acest lucru, a evitat constant sa raspunda: Chiar vreti sa vorbim doar de 10 august?.

Care este Teorema lui Pitagora si ce a raspuns Viorica Dancila. Tir de intrebari, la ultima conferinta de presa

Viorica Dancila a raspuns in cadrul ultimei conferinte de presa la o alta intrebare legata de matematica. De aceasta data, sefa PSD a fost intrebata care este Teorema lui Pitagora. Desi initial a refuzat sa raspunda la o astfel de intrebare, in cele din urma a preferat sa explice care este raspunsul. Viorica Dancila: Care .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )