Libnet.ro
UNICEF

22:00

Viorica Dancila, reclamata la DNA in plina campanie. Procurorii anticoruptie: Fostul premier nu este citat maine la audieri

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, reclamata la DNA in plina campanie. Procurorii anticoruptie: Fostul premier nu este citat maine la audieri

Viorica Dancila a fostreclamata la DNA in plina campanie pentru prezidentiale. Plangerea a fost depusa de reprezentantul unui club de tenis care reclama faptul ca s-au cerut si aprobat prea multi bani di. continuă pe Antena3

A fost sau nu chemata Viorica Dancila la DNA. Este o stire pe jumatate falsa

Viorica Dancila a organizat, joi, o noua dezbatere la care au fost invitati jurnalisti de la mai multe televiziuni si publicatii. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a declarat ca informatia potrivit careia va fi chemata la DNA este pe jumatate falsa. Viorica Dancila: DNA a spus ca nu ma cheama maine, dar ma poate chema .

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Iohannis sau Dancila? Viorica Dancila, la DNA?

Viorica Dancila a declarat duminica seara, la Antena 3, ca se asteapta sa fie chemata la DNA. in urmatoarea.

VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii.

DNA neaga zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata pentru audieri

Directia Nationala Anticoruptie a negat joi zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata la DNA in data de 22 noiembrie. Acest zvon a venit in contextul in care Viorica Dancila a profitat de o declaratie a europarlamentarul PNL Rares Bogdan - care a scris pe Facebook ca fostul premier ar trebui sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii - pentru a acuza ca adversarii lui Klaus Iohannis la prezidentiale s-au ales cu dosare penale, cum a fost cazul lui Victor Ponta sau al lui Dan Barna.

Viorica Dancila viseaza la motiuni impotriva ministrilor PNL: ce problema are cu Citu

Dupa ce a pus pe butuci economia Romaniei, printr-o datorie externa fara precedent si promisiuni fara acoperire legate de salariu, Viorica Dancila il ataca pe actualul ministrul al Finantelor. Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala si nu rateaza nicio seara in fata camerelor de luat vederi de la Antena 3. Desi nu mai .

ALERT DNA dezminte ca Viorica Dancila ar urma sa fie audiata vineri de procurori

Directia Nationala Anticoruptie DNA) dezminte categoric intr-un comunicat informatia potrivit careia Viorica Dancila ar fi urmat sa fie audiata vineri de procurori intr-un presupus dosar de coruptie.

Viorica Dancila, despre chemarea la DNA: Informatia e pe jumatate falsa. Oamenii lui Iohannis vor o campanie de fluturare a catuselor in fata contracandidatilor sai

Viorica Dancila a spus ca informatia ca va fi chemata la DNA e pe jumatate falsa. Anuntul a fost facut la a doua dezbatere cu jurnalistii inainte de alegerile prezidentiale. Am spus ca toti cei.

Viorica Dancila: DNA a spus doar ca nu voi fi chemata MAINE! Asta nu inseamna ca nu voi fi chemata deloc!

Viorica Dancila a lamurit, joi, in conferinta de presa, chestiunea chemarii sale la DNA, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a dat un comunicat in care e precizat ca sefa PSD nu este invitata.

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis ca s-a folosit de resursele Administratiei Prezidentiale pentru a-si face campanie

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a afirmat luni ca a aflat din presa ca presedintele Klaus Iohannis s-a folosit de Administratia Prezidentiala pentru a invita persoane la dezbaterea acestuia de marti. E inacceptabil ca presedintele sa apeleze la fonduri bugetare pentru a organiza activitati de natura electorala, adica in folos politic propriu, a subliniat Dancila pe Facebook.

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )