Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA, PRIMA REACTIE dupa aparitia raportului Inspectiei Judiciare

B1 B1,
DNA, PRIMA REACTIE dupa aparitia raportului Inspectiei Judiciare

Directia Nationala Anticoruptie dezaproba modul in care conducerea Inspectiei Judiciare a gestionat datele din raportul de control desfasurat la DNA, mentionand ca in spatiul public au. continuă pe B1

Prima reactie a DNA, dupa aparitia raportului Inspectiei Judiciare: Este o prezentare partiala, trunchiata si scoasa din context

Directia Nationala Anticoruptie dezaproba modul in care conducerea Inspectiei Judiciare a gestionat datele din raportul de control desfasurat la DNA, mentionand ca in spatiul public au.

DNA prezinta o varianta a raportului Inspectiei Judiciare a carui concluzie este ca Laura Codruta Kovesi poseda calitatile necesare pentru exercitarea in continuare a functiei de conducere/ Antena 3 si Luju prezinta fragmente din raport care o fac praf p

Directia Nationala Anticoruptie a publicat vineri concluziile unei variante provizorii a raportului Inspectiei Judiciare privind eficienta manageriala la DNA document primit de DNA pe 26 septembrie) a carui principala concluzie este ca Laura Codruta Kovesi poseda calitatile necesare pentru exercitarea in continuare a functiei de conducere. In aceeasi zi, Antena 3 si Luju. ro au prezentat fragmente din raport care ar evidentia presupuse nereguli descoperite de Inspectia Judiciara la DNA, printre care intarizerea timp de 11 ani a unor dosare si neasumarea esecurilor. Controlul Inspectiei Judiciare la DNA a fost realizat de 6 inspectori - 3 care ar fi tras concluzii favorabile sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si 3 care ar fi evidentiat nereguli, potrivit informatiilor publicate anterior de Hotnews. ro.

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa decizia CCR care o obliga pe Kovesi sa se prezinte la Comisia de ancheta

Deputatul PSD Liviu Plesoainu a avut o prima reactie dupa decizia CCR care o obliga pe sefa DNA sa se prezinte in fata Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009. Totodata, parlamentarul nu uita sa.

Raport: Kovesi a obstructionat activitatea echipei de control a Inspectiei Judiciare. Concluzia e contestata atat din interiorul inspectiei cat si de DNA

Laura Codruta Kovesi a obstructionat verificarile la institutia pe care o conduce, refuzand sa puna la dispozitie dosarele procurorului Mihaiela Iorga Moraru, insa concluzia este contestata atat de trei inspectori judiciari care au facut parte din echipa de control, cat si de DNA. Asa se arata in raportul Inspectiei Judiciare IJ).

Prima reactie dupa un succes imens: Sorana poate sa joace si mai bine de atat!

La o zi dupa ce Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova, Sorana Cirstea a trecut de fostul lider mondial Karolina Pliskova in doua seturi. Simona si Sorana s-ar putea intalni in semifinale la China Open.

Prima reactie a UDMR dupa violentele de la referendumul din Catalonia

Reprezentantii UDMR au avut prima reactie oficiala cu privire la situatia din Catalonia. intr-un comunicat de presa, transmis luni, acestia condamna actele de violenta care au avut loc in provincia.

EXCLUSIV. Reactia lui Tariceanu la raportul Inspectiei Judiciare: Ma astept ca legea sa functioneze inclusiv pentru institutia denumita DNA

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, reactioneaza in scandalul cu privire la concluziile publicate de Inspectia Judiciara privind activitatea de la DNA. Cred ca e un lucru.

Prima reactie a Patriarhiei, dupa ce s-a aflat ca banii furati din spitalul Malaxa au ajuns la o fundatie care foloseste imaginea Patriarhului Daniel

Dupa ce a devenit public faptul ca banii furati din spitalul Malaxa au ajuns la fundatia Omenia, unde presedinte de onoare este Patriarhul Daniel, la solicitarea Gazetei Sportului, Patriarhia a avut o prima.

Halep, reactie dupa prima victorie cu Sharapova: Mai pot juca asa

Simona Halep este de parere ca a jucat, miercuri, cel mai bun tenis al sau in confruntarile cu Maria Sharapova, jucatoare pe care, dupa sapte incercari nereusite, a reusit intr-un final sa o invinga.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )