Libnet.ro
UNICEF

15:15

Prima reactie dupa un succes imens: Sorana poate sa joace si mai bine de atat!

Adevărul Adevărul,
Prima reactie dupa un succes imens: Sorana poate sa joace si mai bine de atat!

La o zi dupa ce Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova, Sorana Cirstea a trecut de fostul lider mondial Karolina Pliskova in doua seturi. Simona si Sorana s-ar putea intalni in semifinale la China Open. continuă pe Adevărul

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa decizia CCR care o obliga pe Kovesi sa se prezinte la Comisia de ancheta

Deputatul PSD Liviu Plesoainu a avut o prima reactie dupa decizia CCR care o obliga pe sefa DNA sa se prezinte in fata Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009. Totodata, parlamentarul nu uita sa.

Andreea Marin, prima reactie dupa ce a fost fotografiata cu noul iubit: Nu e nimic duplicitar in a decide ca...

Andreea Marin a avut o prima reactie, pe Instagram, dupa ce a fost fotografiata in compania luiAdrian Brancoveanu, un diplomat roman in varsta de 32 de ani, cu care vedeta de.

Prima reactie a UDMR dupa violentele de la referendumul din Catalonia

Reprezentantii UDMR au avut prima reactie oficiala cu privire la situatia din Catalonia. intr-un comunicat de presa, transmis luni, acestia condamna actele de violenta care au avut loc in provincia.

Prima reactie a Mariei Sharapova dupa umilinta indurata in fata Simonei Halep: A fost foarte agresiva...

Maria Sharapova a recunoscut, cu fair-play, caSimona Halep a invins-o meritat, scrie Libertatea. A facut un meci incredibil, poate cel mai bun pe care l-a jucat impotriva mea in toate.

Prima reactie a Patriarhiei, dupa ce s-a aflat ca banii furati din spitalul Malaxa au ajuns la o fundatie care foloseste imaginea Patriarhului Daniel

Dupa ce a devenit public faptul ca banii furati din spitalul Malaxa au ajuns la fundatia Omenia, unde presedinte de onoare este Patriarhul Daniel, la solicitarea Gazetei Sportului, Patriarhia a avut o prima.

Halep, reactie dupa prima victorie cu Sharapova: Mai pot juca asa

Simona Halep este de parere ca a jucat, miercuri, cel mai bun tenis al sau in confruntarile cu Maria Sharapova, jucatoare pe care, dupa sapte incercari nereusite, a reusit intr-un final sa o invinga.

Business Report:Care sunt romanii care au strans cei mai multi bani la pensia privata;Scumpirea carburantilor aduce si majorarea tarifelor la taxi pentru prima data dupa opt ani;Romania are drumuri mai proaste decat Tanzania, Uganda sau Burundi

Dupa ce a distrus Astra Asigurari, lichidatorul vrea sa scape de propriile greseli. Un raport copiat integral din informarile date strict confidential Autoritatii de Supraveghere Financiara este folosit. Carmistin a preluat Avicola Targu Jiu si pregateste investitii de 20 de milioane de euro. Grupul agricol Carmistin, specializat in productia, procesarea si comercializarea carnii, a anuntat ca a preluat toate fermele.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )