Libnet.ro
UNICEF

08:45

DNA pune sub urmarire penala un fost director Posta Romana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA pune sub urmarire penala un fost director Posta Romana

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de combatere a coruptiei au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 02 octombrie 2017, a inculpatilor:. continuă pe Wall-Street Ro

Dan-Mihai Toader, fost director al Postei Romane, este urmarit penal pentru luare de mita

Dan-Mihai Toader, fost director al Companiei Nationale Posta Romana, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani.

Senatorii au respins cererea DNA de urmarire penala a ministrului Viorel Ilie

Senatorii au respins solicitarea procurorilor DNA de incuviintare a urmaririi penale a lui Viorel Ilie, Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul. Pe 25 august, DNA a cerut Senatului sa aprobe inceperea.

Ludovic Orban: Parlamentarii PNL vor vota la vedere in favoarea cererii DNA de urmarire penala a Rovanei Plumb

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica seara, la Realitatea Tv, ca parlamentarii liberali vor vota la vedere in favoarea solicitarii DNA de a incepe urmarirea penala asupra ministrului delegat Rovana Plumb.

Urmarire penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la caminul de batrani/ Infirmiera: Ne-am pomenit cu flacara de la o anexa

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul incendiului de la caminul pentru persoane varstnice din Capitala, efectuandu-se totodata cercetari privind modalitatea de desfasurare a activitatii in respectivul centru.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )