Libnet.ro
UNICEF

17:00

Urmarire penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la caminul de batrani/ Infirmiera: Ne-am pomenit cu flacara de la o anexa

Hotnews Hotnews,
 Urmarire penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la caminul de batrani/ Infirmiera: Ne-am pomenit cu flacara de la o anexa

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul incendiului de la caminul pentru persoane varstnice din Capitala, efectuandu-se totodata cercetari privind modalitatea de desfasurare a activitatii in respectivul centru. continuă pe Hotnews

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de la caminul de batrani

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul incendiului de la caminul pentru persoane varstnice din Capitala, ef.

Cererea de urmarire penala pe numele Rovanei Plumb, la Parlament

Cererea de urmarire penala a ministrului Rovana Plumb a fost transmisa, miercuri, Comisiei juridice, care urmeaza sa estimeze timpul necesar pentru evaluare, audieri si raport.

Festivalul San Sebastian 2017: Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca

Bogdan Dumitrache a primit, sambata seara, premiul la categoria cel mai bun actor a Festivalului de Film de la San Sebastian pentru rolul din pelicula Pororoca, de Constantin Popescu, informeaza News. ro.

Veste antiglont speciale pentru femeile din Armata Romana.

Veste antiglont speciale pentru femeile din Armata Romana.

Cererea de urmarire penala a Rovanei Pumb - transmisa Comisiei juridice din Camera Deputatilor

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, sa transmita Comisiei juridice solicitarea DNA privind urmarirea penala a deputatului PSD Rovana Plumb, comisia urmand sa estimeze timpul necesar pentru intocmirea raportului, a anuntat secretarul Camerei Ioan Bran, potrivit Agerpres.

Patru sugestii pentru bancheri, din partea unui director din BNR

Pentru cresterea interesului firmelor bancabile fata de oferta bancilor, ar fi necesare 4 masuri, considera directorul Directiei de Stabilitate din cadrul BNR, Eugen Radulescu. Initierea unor divizii speciale, concentrate pe creditarea unor segmente cu risc ridicat firmele tinere), dezvoltarea de produse flexibile, adaptate la nevoile specifice ale firmelor tailor-made products), simplificarea procesului de creditare si cresterea gradului de pregatire profesionala a personalului bancar implicat in acordarea finantarii si in gestiunea riscului. Afirmatiile directorului BNR au fost facute sambata, in cadrul unui eveniment organizat de Consiliul Concurentei si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania.

Pericol pentru copiii din Constanta. Ce au gasit inspectorii OPC in subsolul unei gradinite

Legume depozitate in subsoluri in care misuna sobolanii, fara spatii de igienizare conforme ori spatii de joaca si meniuri la jumatate din norma calorica au fost descoperite de comisarii de la.

Top 10 cele mai bune masini folosite pentru filmari din industria cinematografica

Suntem siguri ca v-ati intrebat, uneori, cum reusesc echipele de filmare sa surprinda acele urmariri spectaculoase din peliculele de actiune? Nu e ceva extrem de complicat, dar e nevoie de masini si echipamente cu adevarat impresionante.

Camera Consultantilor Fiscali saluta decizia Comisiei pentru Buget din Senatul Romaniei cu privire la plata TVA defalcat

Camera Consultantilor Fiscali CCF) saluta decizia Comisiei pentru Buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senatul Romaniei prin care prevederile cu privire la plata TVA defalcat cuprinse in OG nr. 23/2017 devin obligatorii, incepand cu 1 ianuarie 2018, doar pentru persoanele juridice aflate in relatii contractuale cu institutiile publice si pentru companiile cu capital majoritar de stat, urmand ca pentru toate celelalte categorii de persoane impozabile, sistemul de plata defalcata a TVA sa ramana in continuare optional pana la data de 1 ianuarie 2019.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )