Libnet.ro
UNICEF

12:45

DNA: Raportul MCV remarca semne ca presiunea continua la care au fost supuse institutiile cheie in combaterea coruptiei, intre care si Directia, a avut un impact negativ

B1 B1,
DNA: Raportul MCV remarca semne ca presiunea continua la care au fost supuse institutiile cheie in combaterea coruptiei, intre care si Directia, a avut un impact negativ

Procurorii DNA sustin ca Raportul MCV remarca imprejurarile extrem de dificile in care au fost nevoite sa-si desfasoare activitatea Directia Nationala Anticoruptie si Curtea Suprema. Astfel, atacurile. continuă pe B1

DNA: Raportul MCV arata ca presiunea la care au fost supuse institutiile a avut un impact negativ

DNA spune ca raportul MCV arata ca presiunea continua la care au fost supuse institutiile cheie in combaterea coruptiei a avut un impact negativ si subliniaza ca Directia isi poate exercita rolul doar intr-un cadru legislativ care garanteaza independenta institutiilor judiciare si eficienta combaterii coruptiei la nivel inalt.

DNA, DESPRE RAPORTUL MCV: Raportul remarca semne ca presiunea continua asupra institutiilor cheie in combaterea coruptiei

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a transmis, marti, o reactie la Raportul MCV, in care face referire la imprejurarile dificile in care procurorii si-au desfasurat activitatea, dar si la atacurile impotriva activitatii lor, modificarile succesive aduse cadrului legislativ aplicabil si posibilitatea punerii la indoiala a autoritatii deciziilor definitive. Constatand ca rezultatele activitatii in combaterea coruptiei la nivel inalt raman solide, raportul remarca semne ca presiunea continua la care au fost supuse institutiile cheie in combaterea coruptiei, a transmis DNA.

Breaking news! DNA reactioneaza referitor la raportul MCV

Raportul MCV remarca faptul ca atacurile impotriva inaltei Curti de Casatie si Justitie si Directiei.

BIRCHALL, DESPRE RAPORTUL MCV: Am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7; ne-a trecut glontul pe la ureche

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, referindu-se la Raportul MCV, ca, desi personal o amaraste acest raport, din punct de vedere al activitatii MJ, pe mandatul sau, se remarca intr-o maniera pozitiva demersurile pe care le-a promovat. Prin toata activitatea pe care am avut-o la Ministerul Justitiei, am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7. Ne-a trecut glontul pe la ureche, a spus ministrul. Ea a anuntat convocarea Comisiei nationale MCV, recomandand fiecarei institutii sa isi faca propria analiza.

Birchall, reactie la Raportul MCV: Cand am preluat mandatul la Ministerul Justitiei, Romania era in pragul activarii Articolului 7. Realmente ne-a trecut glontul pe la ureche (VIDEO)

Ana Birchall, ministrul Justitiei, a declarat ca o amaraste Raportul MCV, dat publicitatii marti, dar remarca la el tonul ceva mai favorabil decat precedentul, precum si faptul ca acesta face referire la.

Agentia Nationala de Integritate despre Raportul MCV: Sistemul de prevenire a conflictelor de interese in achizitiile publice ramane pe deplin operational

Agentia Nationala de Integritate remarca faptul ca Raportul MCV dat publicitatii marti apreciaza ca sistemul de prevenire a conflictelor de interese in achizitiile publice PREVENT ramane pe deplin operational, ansa exprima ingrijorari cu privire la cadrul legislativ in materie de integritate.

Birchall continua contrele cu Savonea: O sa raspundem fiecare pentru ce am facut sau nu in raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a observat luni dimineata ca era normal ca CSM sa faca observatii in cazul draftului raportului MCV, declarand ca modul in care CSM-ul condus de Lia Savonea actioneaza este regretabil.

Raportul MCV, publicat. Romania primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, o problema majora

Raportul MCV pentru Romania a fost publicat. Tara noastra primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, problema majora. Regres fata de progresele anilor trecuti. Raportul MCV pentru Romania, fost publicat Comisia EuropeanaCE) a publicat, marti dupa-amiaza, raportul MCV pentru Romania. El se refera la evolutia situatiei din tara noastra in domeniul reformei sistemului judiciar .

Ministrul Justitiei, despre raportul MCV: Raportul este unul critic

Ana Birchall a facutprimele declaratii dupa publicarea raportului MCV privind Romania. Ministrul Justitiei sustine ca raportul MCV este critic. Stire in curs.

Raluca Pruna, despre Raportul MCV: Dupa 12 ani de monitorizare suntem nicaieri. Solutiile fostului ministru

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna sustine ca Raportul MCV publicat marti este cel mai prost de la instaurarea mecanismului prin decizie a Comisiei in 2006, iar dupa 12 ani de monitorizare Romania este nicaieri. Fara un acord politic amplu pe justitie, peste 5 ani tot de MCV vorbim, spune Raluca Pruna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )