Libnet.ro
UNICEF

14:30

Raportul MCV, publicat. Romania primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, o problema majora

Playtech Playtech,
Raportul MCV, publicat. Romania primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, o problema majora

Raportul MCV pentru Romania a fost publicat. Tara noastra primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, problema majora. Regres fata de progresele anilor trecuti. Raportul MCV pentru Romania, fost publicat Comisia EuropeanaCE) a publicat, marti dupa-amiaza, raportul MCV pentru Romania. El se refera la evolutia situatiei din tara noastra in domeniul reformei sistemului judiciar . continuă pe Playtech

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

Raluca Pruna, despre Raportul MCV: Dupa 12 ani de monitorizare suntem nicaieri. Solutiile fostului ministru

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna sustine ca Raportul MCV publicat marti este cel mai prost de la instaurarea mecanismului prin decizie a Comisiei in 2006, iar dupa 12 ani de monitorizare Romania este nicaieri. Fara un acord politic amplu pe justitie, peste 5 ani tot de MCV vorbim, spune Raluca Pruna.

Orban, reactie la Raportul MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a reactionat marti fata de raportul MCV privind Romania, precizand ca, dupa investirea guvernului si a noii Comisii Europene, va exista un dialog direct pentru a conveni un plan de actiune astfel incat si Bucurestiul sa scape cat mai repede de monitorizare.

Raportul MCV pe justitie a fost publicat: Preocupare majora privind evolutiile din primele luni ale lui 2019. Romania ramane sub supraveghere pentru ca nu a pus in aplicare recomandarile Comisiei Europene

Comisia Europeana a publicat marti raportul MCV privind evolutia justitiei din Romania! Acesta este unul dur in care se condamna evolutiile de la inceputul anului si se arata ca Romania nu a urmat.

Raport MCV deosebit de dur cu Romania: Au fost luate masuri care au inrautatit situatia sistemului judiciar DOCUMENT

Raportul MCV pentru Romania, publicat marti de Comisia Europeana, unul de doua ori mai mare decat in cazul Bulgariei, arata ca Bucurestiul nu a respectat niciuna dintre recomandarile din 2018, ba chiar au fost luate masuri care au inrautatit situatia sistemului judiciar. Functionarea Sectiei speciale a confirmat temerile ca sectia respectiva ar putea fi utilizata cainstrument de presiune politica, se arata in raportul MCV.

Dosarul lui Kovesi, mentionat in raportul MCV: Functionarea Sectiei speciale a confirmat temerile ca poate fi utilizata ca instrument de presiune politica

Existenta Sectiei Speciale de investigare a infactiunilor din justitie este un element de ingrijorare pentru Comisia Eurpeana, conform raportului MCV publicat marti. in acesta se mentioneaza ca unitatea de.

Ministrul Justitiei, despre raportul MCV: Raportul este unul critic

Ana Birchall a facutprimele declaratii dupa publicarea raportului MCV privind Romania. Ministrul Justitiei sustine ca raportul MCV este critic. Stire in curs.

Birchall, reactie la Raportul MCV: Cand am preluat mandatul la Ministerul Justitiei, Romania era in pragul activarii Articolului 7. Realmente ne-a trecut glontul pe la ureche (VIDEO)

Ana Birchall, ministrul Justitiei, a declarat ca o amaraste Raportul MCV, dat publicitatii marti, dar remarca la el tonul ceva mai favorabil decat precedentul, precum si faptul ca acesta face referire la.

DNA, DESPRE RAPORTUL MCV: Raportul remarca semne ca presiunea continua asupra institutiilor cheie in combaterea coruptiei

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a transmis, marti, o reactie la Raportul MCV, in care face referire la imprejurarile dificile in care procurorii si-au desfasurat activitatea, dar si la atacurile impotriva activitatii lor, modificarile succesive aduse cadrului legislativ aplicabil si posibilitatea punerii la indoiala a autoritatii deciziilor definitive. Constatand ca rezultatele activitatii in combaterea coruptiei la nivel inalt raman solide, raportul remarca semne ca presiunea continua la care au fost supuse institutiile cheie in combaterea coruptiei, a transmis DNA.

BIRCHALL, DESPRE RAPORTUL MCV: Am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7; ne-a trecut glontul pe la ureche

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, referindu-se la Raportul MCV, ca, desi personal o amaraste acest raport, din punct de vedere al activitatii MJ, pe mandatul sau, se remarca intr-o maniera pozitiva demersurile pe care le-a promovat. Prin toata activitatea pe care am avut-o la Ministerul Justitiei, am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7. Ne-a trecut glontul pe la ureche, a spus ministrul. Ea a anuntat convocarea Comisiei nationale MCV, recomandand fiecarei institutii sa isi faca propria analiza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )