Libnet.ro
UNICEF

21:30

DNA sesizeaza Inspectia Judiciara dupa dezvaluirile facute de un fost ofiter SRI

Antena3 Antena3,
DNA sesizeaza Inspectia Judiciara dupa dezvaluirile facute de un fost ofiter SRI

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere Inspectiei Judiciare sa efectueze verificari cu privire la situatia constatata in legatura cu afirmatiile facute pe 11 septembrie, la un post de. continuă pe Antena3

Kovesi sesizeaza Inspectia Judiciara, dupa ce Daniel Dragomir a spus ca rechizitoriile procurorilor erau facute de ofiteri SRI

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat Inspectia Judiciara pentru declaratiile facute in urma cu doua zile de fostul ofiter SRI Dragomir Daniel, care a lasat sa se inteleaga faptul ca rechizitoriile Directiei Nationale Anticoruptie nu se sprijina pe probatiunea instrumentata de procurori ci ar fi intocmite de ofiterii SRI.

Liviu Plesoianu, solicitare pentru Dragnea si Tariceanu, dupa dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Coldea

Deputatul PSD Liviu Plesoianu are o solicitare adresata lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, dupa dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Florian Coldea, Daniel Dragomir.

Kovesi sesizeaza Inspectia Judiciara, in cazul fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, cercetat in dosarul Black Cube

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a cerut, miercuri, Inspectiei Judiciare sa verifice afirmatiile facute de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, la un post de televiziune. Dragomir, trimis in judecata pentru fapte de coruptie in dosarul Black Cube, a acuzat, luni seara, ca procurorul-sef al DNA si directorul operativ al SRI ar fi avut colaborari, pentru a obtine sentinte favorabile in Justitie.

Culise: Razboiul dintre DNA si Inspectia Judiciara escaladeaza, iar tabara pro-Kovesi pierde teren

E din ce in ce mai evident ca sunt doua tabere potrivnice in Justitie, una pro-Kovesi si una mai degraba apropiata de alianta de guvernare. Iar conflictul a escaladat rapid in ultima perioada, de la declaratii mai mult sau mai putin belicoase in presa la un adevarat razboi de gherila, in care cele doua parti se hartuiesc reciproc cu anchete, controale si rapoarte.

Liviu Dragnea reactioneaza dupa dezvaluirile fostului colonel Daniel Dragomir: Se poate lua in calcul infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara (VIDEO)

Este cutremur in SRI dupa dezvaluirile facute de fostul colonel Daniel Dragomir. Liviu Dragnea vrea ca ofiterul sa fie audiat in comisia SRI. Totul dupa ce ofiterul cercetat in dosarul Black.

Judecatoarea Camelia Bogdan, la procesul in care contesta excluderea din magistratura: Inspectia Judiciara a lucrat in interesul lui Dan Voiculescu

Camelia Bogdan, unul dintre cei doi judecatori care au dat sentinta in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, sustine ca Inspectia Judiciara a lucrat in interesul lui Dan Voiculescu. Declaratiile au fost facute de Camelia Bogdan la Curtea Suprema, inaintea procesului in care contesta decizia de excludere din magistratura.

Camelia Bogdan, la instanta suprema: Conducerea Inspectiei Judiciare este deturnata unor interese private, ale condamnatului Dan Voiculescu

Camelia Bogdan, unul dintre cei doi judecatori care au dat sentinta in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, sustine ca Inspectia Judiciara a lucrat in interesul lui Dan Voiculescu. Declaratiile au fost facute de Camelia Bogdan la Curtea Suprema, inaintea procesului in care contesta decizia de excludere din magistratura.

Camelia Bogdan, acuzatii grave: Inspectia Judiciara lucreaza pentru condamnatul Dan Voiculescu ca sa castige la CEDO

Camelia Bogdan, judecatoarea de la Curtea de Apel Bucuresti care a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, a fost prezenta luni la.

Decizia luata de Comisia de control SRI, dupa dezvaluirile colonelului Daniel Dragomir

Presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, ca fostul colonel Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, va fi invitat pentru a prezenta.

Politist in stare critica, dupa ce a fost lovit de un TIR, in timp ce ajuta un sofer

Un politist de la Brigada Autostrazi a fost preluat de un elicopter SMURD, in stare critica, dupa ce a fost lovit de un autotren pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, unde se afla pe banda de urgenta si incerca sa ajute un sofer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )