Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liviu Plesoianu, solicitare pentru Dragnea si Tariceanu, dupa dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Coldea

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, solicitare pentru Dragnea si Tariceanu, dupa dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Coldea

Deputatul PSD Liviu Plesoianu are o solicitare adresata lui Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, dupa dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Florian Coldea, Daniel Dragomir. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea reactioneaza dupa dezvaluirile fostului colonel Daniel Dragomir: Se poate lua in calcul infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara (VIDEO)

Este cutremur in SRI dupa dezvaluirile facute de fostul colonel Daniel Dragomir. Liviu Dragnea vrea ca ofiterul sa fie audiat in comisia SRI. Totul dupa ce ofiterul cercetat in dosarul Black.

Dupa dezvaluirile din Romania Libera, viceprimarul Sectorului 2 spune ca mai multe sute de cetateni vor schimbarea numelui parcului Tolbuhin

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a afirmat marti ca mai multe sute de cetateni sunt de acord cu propunerea sa de schimbare a numelui parcului Tolbuhin, el opinand ca este un disconfort pentru locuitori ca acesta sa aminteasca de un general comunist.

Criza isi arata coltii: Profiturile bancilor private din Europa SCAD pentru prima oara dupa 2009!

Bancile private europene, care se ocupa cu administrarea averilor bogatasilor lumii, au suferit, anul trecut, o scadere a profiturilor lor cu 10%, acesta fiind primul declin anual consemnat dupa 2009, anunta.

Profiturile bancilor private din Europa scad pentru prima oara dupa 2009

Bancile private europene, care se ocupa cu administrarea averilor bogatasilor lumii, au suferit, anul trecut, o scadere a profiturilor lor cu 10%, acesta fiind primul declin anual consemnat dupa 2009, anunta Financial Times FT), citand o analiza McKinsey care arata ca problemele acestor institutii vor continua.

Mesajul emotionant al Regelui Mihai pentru principele Radu, dupa decesul mamei acestuia

Regele Mihai le transmite princepului Radu si fratelui acestuia, dupa decesul mamei lor, ca este alaturi de ei si ca stie prin ce trec acum, pentru ca stie cat de dureroasa este pierderea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )