Libnet.ro
UNICEF

05:00

O, DOAMNE! Moarte mai mult decat CIUDATA pentru un tanar! AI GRIJA, i se putea intampla ORICUI...

B1 B1,
O, DOAMNE! Moarte mai mult decat CIUDATA pentru un tanar! AI GRIJA, i se putea intampla ORICUI...

Un tanar din Thailanda a murit electrocutat, dupa ce si-a folosit mobilul lasat la incarcat, relateaza Libertatea. continuă pe B1

HOROSCOP de vara. Berbecii sunt mai sensibili decat in mod normal, Taurii au nevoie sa stea cu prietenii

Berbec: Copilul Esti mai sensibil decat in mod normal pe timp de vara. Vrei sa stai cat mai mult timp acasa, pentru a putea petrece timp de calitate cu tine si cu oamenii importanti din viata.

in aprilie, somajul a urcat usor la 4%. Am avut cu 7000 de someri mai mult in aprilie decat in martie

Rata somajului in luna aprilie 2019 a crescut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta 3,9%), a transmis marti Institutul National de Statistica. Rata somajului la barbati a fost cu 0,8 puncte procentuale mai mare decat la femei. Numarul somerilor din luna aprilie 2019 a fost de 354. 000 persoane, in crestere cu 7. 000 de someri fata de luna precedenta.

in aprilie, somajul a urcat usor la 4%. Am avut cu 7.000 de someri mai mult in aprilie decat in martie

Rata somajului in luna aprilie 2019 a crescut cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta 3,9%), a transmis marti Institutul National de Statistica. Rata somajului la barbati a fost cu 0,8 puncte procentuale mai mare decat la femei. Numarul somerilor din luna aprilie 2019 a fost de 354. 000 persoane, in crestere cu 7. 000 de someri fata de luna precedenta.

Cutremurele influenteaza marile si oceanele mai rapid decat schimbarile climatice

Exista un nou motiv de ingrijorare pentru mediul inconjurator: efectele pe termen lung ale cutremurelor. Seis-mele majore pot determina cresterea nivelului marii intr-un ritm mult mai rapid decat o fac modificarile climatice si ar trebui sa fie considerate un motiv mai important de ingrijorare pentru unele dintre natiunile care locuiesc pe insulele din Oceanul Pacific.

Reprezentantii FMI, mai pesimisti decat Guvernul. ingrijorari cu privire la deficit si lipsa investitiilor

Reprezentantii Fondului Monetar International sunt mai pesimisti decat Guvernul in ceea ce priveste prognozele, ei exprimand ingrijorari cu privire la deficitul Romaniei si lipsa unor investitii.

Deficitul bugetar a sarit de la 0.5% in martie la peste 1.1% in aprilie. Cheltuielile Statului au crescut mai rapid decat veniturile. Doar cele de personal au urcat cu 26%

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative de executie, s-a incheiat pe primele patru luni ale anului 2019 cu un deficit de 11,4 miliarde de lei, respectiv 1,1% din PIB, se arata in datese publicate luni de catre Ministerul Finantelor. Practic, cheltuielile au crescut mai rapid decat veniturile, ceea ce a adancit dezechilibrul bugetului. Cheltuielile de personal de pilda sunt cu 26,0% mai mari fata de cele realizate in primele patru luni ale anului 2018, cresterea fiind determinata de majorarile salariale acordate in temeiul Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Papa Francisc, la Blaj: Aceste tinuturi cunosc bine ceea ce inseamna suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau a regimului este mai puternica decat viata

Papa Francisc a spus, duminica, pe Campia Libertatii de la Blaj, in fata a peste 100. 000 de persoane, ca in aceste tinuturi este cunoscuta suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau a regimului este mai puternica decat viata. Voi ati suferit din cauza discursurilor si actiunilor bazate pe discreditare, a spus Suveranul Pontif. De asemenea, el i-a indemnat pe oameni la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase.

CONFERINTA INTERNATIONALA CYBERSECURITY ROMANIA-BUCHAREST TALKS/ EXCELENTA SA ARTHUR MATTLI: Economia se bazeaza din ce in ce mai mult pe infrastructuri cibernetice

ACTUALIZARE - Excelenta Sa Arthur Mattli, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene in Romania: Economia se bazeaza din ce in ce mai mult pe infrastructuri cibernetice si poate fi afectata ----- * ACTUALIZARE - Virgil Spiridon, Council Of Europe Cybercrime: La nivelul Natiunilor Unite se discuta despre un tratat de cyber security ----- * ACTUALIZARE - Anton Rog, Cyberint: Am descoperit un malware extrem de complex in institutiile financiare ----- * ACTUALIZARE - Alessio Parzian, Head Of Security at XTN Cognitive Security, Italia: Bancile nu investesc in scopul imbunatatirii experientei clientilor ----- * ACTUALIZARE - Laurent Chrzanovski: in Romania, cuvantul &171;dialog &187; a fost uzurpat.

Siegfried Muresan: Pentru prima oara, din 2010, numarul turistilor straini a scazut. Bulgaria a atras de peste 3,5 ori mai multi turisti decat Romania in 2019

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca dateleInstitutul National de Statisticaarata o scadere cu 7% a numarului turistilor straini inregistrati in unitatile de cazare din Romania, in primele patru luni ale lui 2019, comparativ cu perioada similara din 2018. Bulgaria a atras in primele 4 luni ale anului peste 2,3 milioane de turisti straini, adica de peste 3,5 ori mai mult decat Romania, sustine Muresan.

40% dintre romanii sunt ingrijorati pentru viitorul lor. Aproape jumatate dintre romani cheltuie mai mult decat castiga

46% dintre romani declara ca uneori cheltuielile lor depasesc veniturile, iar aproape 80% recunosc ca isi iau lucruri de care nu au nevoie, se arata intr-un studiu de specialitate, potrivit caruia 40% dintre romani sunt destul de ingrijorati de viitorul lor, pentru ca le este greu sa puna bani deoparte.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )