Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mesajul castigatoarei Romanii au talent dupa reusita din finala: Am ramas fara cuvinte VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mesajul castigatoarei Romanii au talent dupa reusita din finala: Am ramas fara cuvinte VIDEO

Laura Bretan 13 ani), castigatoarea sezonului sase de la Romanii au talent, a oferit cateva declaratii pentru Adevarul, dupa incheierea finalei, aratandu-si multumirea fata de cei care au votat-o. continuă pe Adevărul

Toate prestatiile din finala Romanii au Talent 2016 VIDEO

Aseara a avut loc finala sezonului de anul acesta al concursului Romanii au Talent. In cazul in care nu ati urmarit show-ul, iata cu ce prestatii au incercat cei 16 finalisti sa cucereasca publicului si sa castige marele premiu de 120. 000 de euro.

Laura Bretan, finalista la Romanii au talent, a uimit si in concursul din SUA. Simon Cowell, imblanzit de vocea tinerei: Nu stii cat de uimitoare esti

Laura Bretan, in varsta de 13 ani, finalista a show-ului Romanii au talent, a ajuns direct in semifinala concursului Americas Got Talent, dupa ce a impresionat inca o data cu vocea ei.

Liberalii exclud orice colaborare cu PSD, dupa alegerile din 5 iunie

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, organizata la Braila, ca este exclusa orice colaborare cu PSD la nivel national, dupa alegerile din 5 iunie,.

Basescu respinge ideea unui guvern tehnocrat dupa alegerile din toamna

Fostul presedinte al tarii, Traian Basescu, respinge ideea investirii unui nou guvern tehnocrat dupa alegerile parlamentare care vor avea loc in toamna.

Consilierul pe politica interna al lui Iohannis: Nu este exclusa varianta numirii unui nou premier tehnocrat dupa alegerile din toamna

Nu este exclusa numirea unui alt premier tehnocrat dupa alegerile legislative din toamna, in conditiile in care niciun partid nu va castiga o majoritate care sa ii permita sa formeze pe cont propriu un guverns, a afirmat Laurentiu-Mihai Stefan, consilierul pe politica interne al lui Klaus Iohannis, la evenimentul Reuters Eastern Europe Investment Summit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )