Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doar un miracol ne mai poate salva

Adevărul Adevărul,
Doar un miracol ne mai poate salva

Pentru ca tot am fost intrebat: da, acum cred in miracole. Si sper sa citeasca si eleviielevele carora le-am fost si le sunt profesor, ceea ce scriu acum. continuă pe Adevărul

Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic- Ministerul Economiei

Guvernul a stabilit prin OUG 322020 ca Certificatele de Situatie de Urgenta NU mai sunt necesare pentru obtinerea somajului tehnic pentru salariatii angajatorilor care isi reduc sau isi intrerup activitatea ca urmare a efectelor epidemiei de SARS-CoV-2. Angajatorii vor depunde cereri insotite de declaratii pe propria raspundere, transmite Ministerul Economiei.

Cum printarea 3D poate salva vieti in plina pandemie

Criza creata de pandemie a dus la cresterea cererii pentru o serie de produse medicale care pot fi obtinute si prin printarea 3D. De la masti si halate de protectie, la obiecte de recoltare a.

IN URMATOARELE 6-9 LUNI Parvan: Utilizarea biomasei in sprijinirea micro-industriei agricole poate salva alimentatia

Sprijinirea masiva a micro-industriei agricole bazata pe utilizarea biomasei ca sursa de energie poate fi salvarea alimentara in urmatoarele 6-9 luni, este de parere Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), care ne-a transmis: Cresterea agresiva a cantitatilor de carne de puiporc, sustinuta masiv de guvern, va realiza &171;linistea alimentara &187; la preturi corecte. Fara mancare va fi dificil de gestionat numarul mare de romani cu resurse financiare reduse sau zero.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )