Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nu doar noi suferim din cauza iernii. Frigul a ucis 17 persoane in cursul weekend-ului, in Polonia

Antena3 Antena3,
Nu doar noi suferim din cauza iernii. Frigul a ucis 17 persoane in cursul weekend-ului, in Polonia

Nu doar noi suferim din cauza iernii. Saptesprezece persoane au murit din cauza frigului in cursul weekend-ului, in Polonia, unde temperaturile s-au apropiat de -20 in unele regiuni, potrivit unor date ale. continuă pe Antena3

UPDATE Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti si judetele Braila, Buzau, din cauza vremii nefavorabile. In judetul Arges se inchid scolile luni

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti la recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Agerpres. Aceeasi masura se aplica si in judetul Braila, mai putin in municipiul Braila, si in judetul Buzau. De asemenea, in judetul Arges se suspenda cursurile doar luni.

Buzau: Doua microbuze cu pasageri si patru autoturisme, blocate din cauza viscolului

Doua microbuze de persoane, unul cu 11 pasageri, iar celalalt doar cu soferul la bord, dar si patru autoturisme sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, din cauza viscolului, pe drumuri din judetul Buzau, pentru deblocarea lor actionand mai multe utilaje de deszapezire, relateaza Mediafax.

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului

Procesul lui George Becali a fost amanat, luni, din cauza viscolului. Latifundiarul din Pipera nu a putut fi dus luni la instanta de judecata din cauza drumurilor blocate de zapada din judetul Constanta, acolo.

Autostrazile A1, A2 si A3 si opt drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Autostrazile A1, A2 si A3 au fost inchise, sambata, din cauza viscolului, relateazaB1 TV. Autostrazile A1 si A2 au fost inchise, temporar, pe anumite portiuni, din cauza unor accident in lant si din.

UPDATE Situaita traficului: Circulatie ingreunata din cauza conditiilor meteo, pe A1, A2 si A3

Pe numeroase artere rutiere din zonele aflate sub atentionarea meteorologica de viscol se circula ingreunat la aceasta ora din cauza carosabilului umed, fiind posibil sa apara si poleiul, aceleasi conditii dificile fiind inregistrate si pe autostrazile A1 Bucuresti-Pitesti, A2 Bucuresti-Constanta si A3 Bucuresti - Ploiesti, anunta Centrul Infotrafic. Totodata, autoritatile navale din Republica Serbia au luat vineri masura inchiderii traficului fluvial pe Dunare, in perimetrul portului Veliko Gradiste din cauza vitezei mari a vantului.

Trafic intrerupt, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt luni seara, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale, majoritatea din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Comisia Nana, in impas din cauza zapezii. Lucrarile, suspendate pana pe 3 februarie

Comisia Nana si-a suspendat activitatea pana pe 3 februarie, din cauza zapezii. Mai multi parlamentari care fac parte din comisie sunt blocati in teritoriu si nu pot ajunge in zilele urmatoare la audieri. De.

Doua autostrazi si 20 de drumuri nationale, inchise din cauza zapezii si a vantului

Doua autostrazi si 20 de drumuri nationale sunt inchise luni dupa-amiaza din cauza zapezii si a vantului, in timp ce pe alte 17 drumuri nationale se circula cu greutate. Guvernul a instituit stare de.

17 persoane au murit din cauza frigului, in Polonia.

Cel putin 17 persoane au murit din cauza frigului in Polonia in cursul weekend-ului, unde temperaturile s-au apropiat de minus 20 de grade in unele regiuni, arata datele politiei, citate de Centrul guvernamental de criza, potrivit Mediafax. In ultimele 48 de ore, 17 persoane au murit de hipotermie, ceea ce ridica numarul total de victime din ultimele patru zile la 26 de persoane, a declarat purtatoarea de cuvant a Centrului, Bozena Wysocka. Bilantul victimelor inregistrate de la 1 noiembrie .

Romania sub zapada. Aeroporturi iNCHISE din cauza viscolului

Din cauza viscolului, aeroporturile din Suceava si Craiova au fost inchise si toate cursele au fost anulate. Traficul aerian se desfasoara cu dificultate si pe aeroporturile din Bacau, Baia Mare, Cluj si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )