Libnet.ro
UNICEF

15:15

Trafic intrerupt, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale

B1 B1,
Trafic intrerupt, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt luni seara, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale, majoritatea din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. continuă pe B1

16 drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii nefavorabile.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat sambata, in jurul orei 15, ca mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Iata lista acestora: A1 Bucuresti - Pitesti) A2 Bucuresti - Drajna) A2 Drajna - Fetesti) A3 Bucuresti - Ploiesti) DN 1B Mizil - Buzau) DN 1D Albesti - Urziceni) DN 2 Afumati - Focsani) DN 21 Calarasi - Slobozia) DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) DN 23B Maicanesti - Ciorasti) DN 24D Varlezi - Intersectie cu DN 26) DN .

Din cauza vremii, sanatoriul Moroieni a ramas fara curent. Bolnavii dependenti de oxigen au fost adusi la Targoviste

Sapte pacienti care aveau nevoie urgenta de ajutor au fost transferati de la Sanatoriul din Moroieni la Spitalul Judetean din Targoviste. Din cauza vremii, sanatoriul a ramas fara energie electrica si fara .

Audierile in Comisia Calarasi, suspendate pana pe 3 februarie, din cauza vremii.

Audierile programate saptamana aceasta in Comisia parlamentara de ancheta privind terenurile din Calarasi au fost suspendate, acestea urmand a fi reluate in perioada 3 februarie. Presedintele comisiei, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa ca din cauza vremii nefavorabile care ingreuneaza deplasarea, audierile de la Comisia parlamentara Calarasi, programate pentru marti si miercuri, se vor reprograma in saptamana 3-9 februarie 2014. Programul .

Scolile ar putea fi inchise luni din cauza vremii

Scolile ar putea fi inchise, luni, din cauza vremii severe, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei Nationale MEN). Inspectoratele scolare judetene/ al municipiului Bucuresti au obligatia de a se afla.

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti si Braila din cauza vremii nefavorabile

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti la recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Agerpres. Aceeasi masura se aplica si in judetul Braila, mai putin in municipiul Braila.

UPDATE Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti si judetele Braila, Buzau, din cauza vremii nefavorabile. In judetul Arges se inchid scolile luni

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti la recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Agerpres. Aceeasi masura se aplica si in judetul Braila, mai putin in municipiul Braila, si in judetul Buzau. De asemenea, in judetul Arges se suspenda cursurile doar luni.

Circulatia pe autostrada A1 A FOST iNCHISA din cauza vremii severe

Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchisa din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea fiind redusa la sub 20 de metri, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. Soferilor.

O cursa aeriana Viena-Bucuresti, intoarsa din drum din cauza vremii

O cursa aeriana a companiei Austrian Airlines Viena - Bucuresti, care ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul Otopeni in jurul orei 19. 00, a fost nevoita sa se intoarca spre Viena din cauza conditiilor meteo s-a intors inapoi spre Viena.

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior: Studentii care au examene si nu se pot prezenta din cauza vremii le vor sustine la o alta data

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Mihnea Costoiu, a declarat duminica, pentru Agerpres, ca a vorbit cu toti rectorii de universitati pentru a da posibilitatea studentilor din zonele afectate de vremea nefavorabila, care nu pot ajunge la examene, sa le sustina la o alta data, transmite Agerpres.

Drumuri iNCHISE, trenuri iNTARZIATE si curse aeriene ANULATE din cauza vremii

Codul Portocaliu de viscol si ninsori inchide drumurile din sudul tarii, intarzie trenurile si anuleaza cursele aeriene. Circulatia pe autostrada A1 este deja oprita. Autoritatile au luat aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )