Libnet.ro
UNICEF

16:45

Doar un turist din trei a calatorit international in primul semestru

România Liberă România Liberă,
Doar un turist din trei a calatorit international in primul semestru

Pierderile calculate ca urmare a reducerii calatoriilor internationale in scop turistic sunt estimat. continuă pe România Liberă

OMT: Sosirile turistice internationale au scazut cu 65% in primul semestru

Sosirile turistice internationale au scazut cu 65% in primul semestru al acestui an, comparativ cu intervalul similar al anului trecut, potrivit datelor publicate marti de Organizatia Mondiala a Turismului OMT), declin care reprezinta o pierdere de venituri de 460 de miliarde de dolari.

Mugur Podaru, CEC Bank: Platile prin mobile banking s-au dublat in primul semestru

CEC Bank a inregistrat o dublare a numarului tranzactiilor realizate prin internet si mobile banking in primul semestru din 2020, pandemia accelerand digitalizarea serviciilor bancare si imbunatatind totodata gradul de adoptare al serviciilor digitale.

SIXENSE Romania a inregistrat o crestere de peste 30% a cifrei de afaceri in primul semestru al anului

SIXENSE Romania, companie specializata in solutii de monitorizare si urmarire a comportarii constructiilor in timp, parte din SIXENSE GROUP, a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 1 milion RON pe primele 6 luni din 2020, in crestere cu peste 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, anunta un comunicat de presa al companiei.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 TBI Bank a inregistrat un profit net de 8,2 milioane euro

TBI Bank a inregistrat, in primele sase luni din 2020, un profit net consolidat de 8,2 milioane euro, cu 16% sub nivelul din aceeasi perioada a anului trecut.

Doar una din cinci masti asigura protectia copiilor impotriva SARS-Cov-2

Asociatia Pro Consumatori, organizatie de utilitate publica, membra a Organizatiei Europene a Consumatorilor BEUC), cu o activitate neintrerupta de peste 30 de ani in domeniul apararii drepturilor si intereselor economice ale consumatorilor, a analizat 25 de marci de masti de protectie respiratorie pentru copii, produse achizitionate din structuri comerciale diverse, cum ar fi librarii, farmacii, magazine de imbracaminte, hipermarcheturi si alte structuri comerciale de vanzare cu amanuntul, conform unui comunicat al Asociatiei Pro Consumatori APC).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )