Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doar una din cinci masti asigura protectia copiilor impotriva SARS-Cov-2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Doar una din cinci masti asigura protectia copiilor impotriva SARS-Cov-2

Asociatia Pro Consumatori, organizatie de utilitate publica, membra a Organizatiei Europene a Consumatorilor BEUC), cu o activitate neintrerupta de peste 30 de ani in domeniul apararii drepturilor si intereselor economice ale consumatorilor, a analizat 25 de marci de masti de protectie respiratorie pentru copii, produse achizitionate din structuri comerciale diverse, cum ar fi librarii, farmacii, magazine de imbracaminte, hipermarcheturi si alte structuri comerciale de vanzare cu amanuntul, conform unui comunicat al Asociatiei Pro Consumatori APC). continuă pe Ziarul Bursa

Doar 35% din populatie este conectata la reteaua de gaze. Ludovic Orban: Lacustele pesediste au devalizat toata industria petrochimica, care statea la baza (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la prezentarea proiectului Conducta de transport gaze naturale pe directia Prunisor-Orsova-Baile Herculane-Jupa, ca doar 35% din populatie este conectata la.

Romania in 2020. Doar 35% din populatie este conectata la reteaua de gaze

Doar 35% din populatia Romaniei este conectata la reteaua de gaze, a afirmat vineri premierul Ludovic Orban. El a acuzat ca lacustele pesediste au devalizat toata industria petrochimica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )