Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dobritoiu: S-au identificat resurse in buget pentru achizitia de avioane F 16.

România Liberă România Liberă,
Dobritoiu: S-au identificat resurse in buget pentru achizitia de avioane F 16.

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a declarat, joi seara, la TVR 1, ca s-au identificat resurse in buget pentru achizitia a 12 avioane second-hand F 16, Romania incepand sa plateasca din 2013 si va beneficia de aceste avioane din 2016, potrivit Mediafax. Dobritoiu a precizat ca ratiunea pentru care Romania incepe plata din 2013 si va folosi avioanele abia in 2016 consta in faptul ca efortul bugetar este mai mic, suma totala de achitat fiind platita in transe anuale, timp de 5 . continuă pe România Liberă

Corneliu Dobritoiu: Exista bani pentru achizitia de avioane F-16, s-au identificat resurse in buget

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat joi seara, la TVR 1, ca s-au identificat resurse in buget pentru achizitia celor 12 avioane multirol F-16 la mana a doua, si vom incepe sa platim de anul viitor, pana in 2016, cand vom beneficia de ele. Ministrul a explicat ca pretul propriu-zis al aparatelor se ridica la maximum 120 de milioane de dolari, dar ca diferenta de costuri o reprezinta suportul logistic.

Corneliu Dobritoiu: Exista bani pentru achizitia de avioane F-16

Ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a declarat aseara, la un post de televiziune, ca s-au identificat resurse in buget pentru achizitia celor 12 avioane F-16 la mana a doua din Portugalia si vom incepe sa platim de anul viitor, pana in 2016, cand vom beneficia de ele, relateaza sursele de presa.

Dobritoiu: S-au gasit bani in buget pentru cumpararea de avioane F-16

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a declarat joi seara, la postul public de televiziune, ca s-au identificat resurse in buget pentru achizitionarea a 12 avioane second-hand F-16, dupa ce in.

Chitoiu: Daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia Oltchim, banii vor merge sub forma de ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat astazi ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare.

Franta: Guvernul a adoptat proiectul de buget pentru anul 2013, ce vizeaza masuri de austeritate de 36,9 miliarde de euro

Guvernul francez a adoptat vineri proiectul de buget care vizeaza masuri de austeritate fara precedent pentru anul 2013, de 36,9 miliarde de euro, in scopul de a reduce deficitul public al Frantei la 3% din Produsul Intern Brut, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )