Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta: Guvernul a adoptat proiectul de buget pentru anul 2013, ce vizeaza masuri de austeritate de 36,9 miliarde de euro

Hotnews Hotnews,
Franta: Guvernul a adoptat proiectul de buget pentru anul 2013, ce vizeaza masuri de austeritate de 36,9 miliarde de euro

Guvernul francez a adoptat vineri proiectul de buget care vizeaza masuri de austeritate fara precedent pentru anul 2013, de 36,9 miliarde de euro, in scopul de a reduce deficitul public al Frantei la 3% din Produsul Intern Brut, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Dobritoiu: S-au identificat resurse in buget pentru achizitia de avioane F 16.

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a declarat, joi seara, la TVR 1, ca s-au identificat resurse in buget pentru achizitia a 12 avioane second-hand F 16, Romania incepand sa plateasca din 2013 si va beneficia de aceste avioane din 2016, potrivit Mediafax. Dobritoiu a precizat ca ratiunea pentru care Romania incepe plata din 2013 si va folosi avioanele abia in 2016 consta in faptul ca efortul bugetar este mai mic, suma totala de achitat fiind platita in transe anuale, timp de 5 .

Dobritoiu: S-au gasit bani in buget pentru cumpararea de avioane F-16

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a declarat joi seara, la postul public de televiziune, ca s-au identificat resurse in buget pentru achizitionarea a 12 avioane second-hand F-16, dupa ce in.

Operatorii de comunicatii electronice si de servicii postale nu vor plati tarif de monitorizare pentru anul 2012

Autoritatea nationala pentru reglementare in comunicatii ANCOM) nu va percepe tariful de monitorizare datorat de furnizori pentru anul 2012, a anuntat marti autoritatea. Orice furnizor autorizat de retele publice de comunicatii electronice, de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de servicii postale, care are venituri anuale de peste 100. 000 de euro sau o cifra de afaceri care depaseste aceasta suma, are obligatia de a plati catre ANCOM un tarif de monitorizare anual, pe intreaga perioada in care detine calitatea de furnizor.

Guvernul a aprobat proiectul Legii bugetului pentru anul 2013

Proiectul bugetului public national bugetul de stat si bugetele locale) al Republicii Moldova pentru anul 2013, aprobat astazi, 26 septembrie, de catre Guvern, prevede venituri in suma de 37 miliarde de lei si cheltuieli de 38,1 miliarde de lei, in crestere cu peste 7%.

Amanat cu un an. Procesul in cazul interceptarilor telefonice de la News of the World, stabilit pentru septembrie 2013

Un judecator britanic a stabilit, miercuri, pentru 9 septembrie 2013 data procesului in cazul interceptarilor telefonice practicate de catre fostul tabloid News of the World al lui Rupert Murdoch. Pana atu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )