Libnet.ro
UNICEF

20:30

Doctorii au facut ANUNTUL! Marcel Toader are probleme cardiace GRAVE. Ce femeie i-a alinat suferinta pe patul de spital (FOTO)

B1 B1,
Doctorii au facut ANUNTUL! Marcel Toader are probleme cardiace GRAVE. Ce femeie i-a alinat suferinta pe patul de spital (FOTO)

O vizita la Constanta s-a terminat trist pentru Marcel Toader care a aflat ca ar trebui sa aiba o interventie chirurgicala la inima, care nu mai poate fi amanata. Marcel Toader se resimte la un an de la. continuă pe B1

Doctorii au facut ANUNTUL! Din pacate, Marcel Toader ... (FOTO)

O vizita la Constanta s-a terminat trist pentru Marcel Toader care a aflat ca ar trebui sa aiba o interventie chirurgicala la inima, care nu mai poate fi amanata. Marcel Toader se resimte la un an de la.

Site-ul ANAF are probleme. Contribuabilii nu pot accesa Spatiul Privat Virtual cu 7 zile inainte de termenul limita pentru depunerea Declaratiei Unice

Site-ul ANAF are probleme si nici serviciul telefonic de asistenta a contribuabililor nu functioneaza. Contribuabilii care aveau nevoie sa intre in Spatiul Privat Virtual sau sa se inregistreze in vederea completarii Declaratiei Unice au fost.

Da, e ADEVARAT... Antena 1 a facut ANUNTUL despre ce se intampla cu Mihai Bendeac: Voi incerca sa ma VINDEC...

Dupa ce Razvan Simion si Dani Otil au anuntat ca nu vor mai prezenta emisiunea X Factor, s-a aflat cine le ia locul! Este vorba despre indragitul actor Mihai Bendeac. Mihai Bendeac are o mare.

O noua nunta in showbiz! Vedeta tocmai a facut anuntul

Bombo Pastrama, fratele Ralucai Pastrama si cumnatul lui Pepe, a anuntat ca e gata sa se insoare. El are o relatie de mai multi ani si deja a vorbit cu iubita lui despre casatorie. Eu si Alexandra suntem de sapte.

Robotul Sophia a facut anuntul pe care il asteapta o lume intreaga: Cine va castiga Cupa Mondiala din Rusia (VIDEO)

Robotul umanoid Sophia a facut un pronostic cu privire la castigatoarea editiei din acest an a Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia. Prezenta la o conferinta de tehnologie, la Hong Kong, Sophia a fost int.

Ramas bun Viorel Lis... Tragedie in lumea mondena: Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist...

Oana Lis a trecut prin momente grele, in urma cu cateva luni, dupa ce sotul ei, Viorel Lis, a facut un accident vascular cerebral. Astfel, cei doi au trebuit sa se separe pentru scurt timp pentru ca Viorel a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )