Libnet.ro
UNICEF

05:30

Doctorii si personalul medical care lucreaza cu pacienti Covid-19 ar putea primi un bonus lunar de 500 de euro UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Doctorii si personalul medical care lucreaza cu pacienti Covid-19 ar putea primi un bonus lunar de 500 de euro UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca a cerut Guvernului sa identifice fonduri europene pentru a putea plati un bonus lunar de 500 de euro pentru doctorii si personalul medical care lucreaza cu pacienti Covid-19. continuă pe Hotnews

Iohannis cere mai multi bani pentru medici: Bonus de 500 de euro pentru personalul medical care lucreaza cu pacienti cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cerut Guvernului sa identifice fonduri europene pentru a da un bonus de 500 de euro personalului medical care lucreaza cu pacienti cu coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca spitalul din Suceava trebuie repus urgent in functiune si dezinfectat, iar personalul medical sa primeasca materialele necesare.

Studenti de la UTM si USMF produc ecrane de protectie pentru personalul medical

Un grup de studenti de la Universitatea Tehnica din Moldova si de la Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie Nicolae Testemitanu confectioneaza ecrane de protectie pentru personalul medical. Pana acum, au fost distribuite circa doua mii de viziere, transmite IPN.

CORONAVIRUS. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, care trateaza pacienti cu COVID-19, discriminata de vecinii de bloc: Mi-au aruncat cu clor pe usa apartamentului. M-au dat afara din magazin (VIDEO)

Pandemia de coronavirus provoaca disensiuni intre oameni. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase de la Galati, care trateaza pacienti de coronavirus, reclama, intr-o postare pe Facebook, ca a fost.

BCR pune la dispozitie masinile din flota de car sharing electric catre spitale si personalul medical

Grupul Banca Comerciala Romana sustine lupta impotriva pandemiei de COVID-19 prin toate mijloacele de care dispune, inclusiv masinile electrice din flota de car sharing eGo, care vor fi puse la dispozitie personalului activ din unitatile medicale, potrivit unui comunicat al bancii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )