Libnet.ro
UNICEF

17:30

Studenti de la UTM si USMF produc ecrane de protectie pentru personalul medical

Adevărul Adevărul,
Studenti de la UTM si USMF produc ecrane de protectie pentru personalul medical

Un grup de studenti de la Universitatea Tehnica din Moldova si de la Universitatea de Stat de Medicina si Farmacie Nicolae Testemitanu confectioneaza ecrane de protectie pentru personalul medical. Pana acum, au fost distribuite circa doua mii de viziere, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Distributie Oltenia aplica masuri extinse de siguranta si protectie pentru personalul operativ

Distributie Oltenia aplica masuri extinse de siguranta si protectie pentru personalul operativ si implicit pentru consumatorii de energie electrica, in contextul pandemiei de coronavirus, anunta operatorul intr-un comunicat transmis luni Agerpres.

Arhiepiscopia Dunarii de Jos ofera 10.000 de masti de protectie pentru personalul medical, auxiliar si pacientii din spitalele din Braila, Galati si Tecuci

Arhiepiscopia Dunarii de Jos vine in sprijinul spitalelor din municipiile Galati, Braila si Tecuci prin oferirea de masti de protectie si carti de rugaciune pentru personalul medical si auxiliar, dar si pentru pacientii veniti in ambulatoriu in unitatile medicale.

Echipamente de protectie pentru personalul din prima linie de lupta impotriva COVID-19 in Dambovita

In judetul Dambovita au ajuns 1. 380 de combinezoane de protectie si 45 de litri de dezinfectant de nivel inalt a suprafetelor, echipamentelor si instrumentarului medical.

AGENTIILE DE PRESA: IKEA a inceput sa produca echipamente de protectie pentru angajatii din sectorul medical

IKEA, cel mai mare brand de mobilier din lume, a anuntat marti ca a inceput sa produca echipamente de protectie, precum sorturi si viziere, pentru angajatii din sectorul medical care lupta impotriva raspandirii noului coronavirus, informeaza Reuters.

Coronavirus: Premierul ceh il sfatuieste pe Trump sa faca purtarea mastilor obligatorie, in timp ce Babis insusi este criticat ca nu a asigurat echipamente de protectie pentru cetatenii sai

Premierul ceh Andrej Babis il sfatuieste, duminica, intr-un mesaj pe Twitter, pe presedintele american Donald Trump sa faca obligatorie purtarea mastii pentru a opri raspandirea coronavirusului, relateaza AFP. SUA au in acest moment cele mai multe cazuri de coronavirus, peste 120. 000 din cele peste 670. 000 de la nivel global.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )