Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doctorul care a vindecat cei mai multi romani: ce trebuie sa faci cand ai venit de afara, in pandemie

Playtech Playtech,
Doctorul care a vindecat cei mai multi romani: ce trebuie sa faci cand ai venit de afara, in pandemie

Medicul Virgil Musta va intra in istorie dupa aceasta pandemie ca fiind romanul care a reusit sa vindece cei mai multi bolnavi de coronavirus, in Romania. Virgil Musta este sef de sectie. continuă pe Playtech

Medicul care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Orice om este potential infectat, orice suprafata posibil contaminata Ritualul de decontaminare recomandat de fiecare data cand intram in casa

Fiecare om cu care intram in contact trebuie considerat ca fiind potential infectat cu coronavirus, iar orice suprafata pe care o atingem este potential contaminata, avertizeaza medicul Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, unde s-au vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Chiar daca multi dintre noi sunt izolati in aceasta perioada la domiciliu, riscul infectarii ramane valabil pentru fiecare iesire din casa, oricat de scurta. Medicul timisorean ne recomanda un ritual de decontaminare de fiecare data cand intram inapoi in casa.

Mai multi romani reveniti in tara din Anglia, revoltati de conditiile din carantina

50 de oameni intorsi recent din Anglia acuza autoritatile clujene ca sunt izolati in conditii teribile.

Slujba de inviere, in biserici fara credinciosi. Banescu: Cei mai multi dintre noi vom aprinde lumanarea de la candela din casa

Slujbele din aceasta perioada, inclusiv cele de Florii si de inviere, vor fi savarsite in biserici, fara credinciosi, a declarat purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Vasile Banescu.

Tot mai multi romani revin in tara. Crestere importanta in Alba, a numarului de persoane aflate in carantina

A crescut semnificativ numarul persoanelor aflate in carantina institutionalizata in Alba, semn ca tot mai multi romani revin acasa din vestul Europei.

4.300 lei lunar, suma medie cheltuita de o familie. Cei mai multi bani se duc pe mancare

Cheltuielile totale ale populatiei au fost in trimestrul IV din 2019, in medie, de 4300 lei lunar pe gospodarie 1. 667 lei pe persoana) si au reprezentat 86,0% din nivelul veniturilor totale.

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava acuza ca se intarzie retestarea lor pentru a fi bagati in carantina institutionalizata

Mai multi medici de la Spitalul Judetean Suceava, unde au fost depistate cu coronavirus peste 200 de cadre medicale, acuza ca nu se doreste retestarea lor intr-un timp cat mai scurt pentru a fi bagati in carantina institutionalizata. Este vorba de cadrele medicale care au fost confirmate cu COVID-19 in prima faza a pandemiei de la Suceava si care s-au tratat, iar acum ar trebui sa revina la serviciu, scrie Monitorul de Suceava.

50 de medici ofera gratuit consiliere pe platforma Medici pentru Romania. Este insa nevoie de mai multi voluntari!

50 de medici s-au alaturat proiectului Nu uitam de ceilalti, initiat de Medici pentru Romania. Specialistii ofera saptamanal consiliere online gratuita pacientilor cu boli cronice. Au fost realizate pana acum 120 programari la consultatii online, iar fondatorii proiectului declara ca este in continuare nevoie de voluntari, pe diferite specializari, pentru a acoperi cererea din ce in ce mai mare.

Stau romanii in casa in vremea COVID-19? Google: ardelenii, cei mai disciplinati, teleormanenii, intopul rusinii

Bucurestiul este cel mai disciplinat oras, iar Teleormanul cel mai indisciplinat in privinta reducerii iesirilor neimportante din case, releva un studiu Google realizat pe baza monitorizarii istoricului destinatiilor utilizatorilor de telefoane inteligente. Priviti pe regiuni, ardelenii sunt cei mai disciplinati. Un psiholog si un sociolog au analizat studiul pentru Adevarul.

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu: Multi romani din carantina distrug camerele de hotel si injura personalul care le aduce mancarea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, sambata, la Antena 3 ca multe persoane aflate in carantina in centre din Bucuresti nu respecta izolarea, fac scandal si, mai mult decat atat, distrug spatiile in care sunt cazate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )