Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu: Multi romani din carantina distrug camerele de hotel si injura personalul care le aduce mancarea

Antena3 Antena3,
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu: Multi romani din carantina distrug camerele de hotel si injura personalul care le aduce mancarea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, sambata, la Antena 3 ca multe persoane aflate in carantina in centre din Bucuresti nu respecta izolarea, fac scandal si, mai mult decat atat, distrug spatiile in care sunt cazate. continuă pe Antena3

Viceprimarul Capitalei, acuzatii la adresa celor veniti din diaspora si plasati in carantina: Nu e normalsa scuipi si sa injuri personalul care iti aduce mancarea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a declarat, intr-o interventie la Antena 3, ca o parte dintre cei veniti din diaspora si plasati in carantina in Bucuresti se comporta foarte urat, jugnind si scuipand personalul care le aduce mancarea. Mai mult, o parte dintre acestia ar fi distrus si camera de hotel in care stau.

217 romani din strainatate, cei mai multi din Spania, confirmati cu coronavirus 25 de romani au murit

Un alt roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand joi la 25. De la inceputul pandemiei, 217 romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Cancelarul german Angela Merkel a iesit din carantina

Cancelarul german Angela Merkel a iesit vineri din carantina de 14 zile la domiciliul sau din Berlin.

Hunedoara |Raed Arafat a aprobat iesirea din carantina a Spitalului Judetean de Urgenta Deva

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Deva a iesit astazi, 2 aprilie, din carantina. Acest lucru s-a intamplat dupa ce Raed Arafat a aprobat planul de reorganizare intocmit de conducerea unitatii medicale,.

Alti 5 romani din strainatate au decedat din cauza coronavirusului. Bilant: 24

Alti cinci romani din strainatate au murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand miercuri la 24. De la inceputul pandemiei, 196 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

VIDEO Guvernul va ajuta niste romani din Spania sa se intoarca in tara, dar numai dupa o selectie riguroasa Orban: Sa verificam si gradul de infractionalitate

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca a primit mai multe solicitari din partea unor romani din Spania sa fie ajutati sa se intoarca in tara. in acest context, i-a cerut ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, sa inceapa demersurile necesare, insa in baza unei selectii riguroase. Aveti mare grija, ca stiti ce am patit cu avionul de la Barcelona, parca, a spus Orban.

Spitalul Gerota a iesit din carantina. Deocamdata insa, nu va primi pacienti

Spitalul Gerota apartinand de MAI nu mai este in carantina, insa nu va primi pacienti, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Moment unic la Antena 3. Orchestra Simfonica Bucuresti si muzicieni romani din toata lumea, omagiu pentru medici

Orchestra Simfonica Bucuresti a vrut sa aduca un omagiu medicilor si asistentelor din Romania, care lupta impotriva coronavirusului.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

De la inceputul pandemiei de coronavirus, peste 200. 000 de romani s-au intors acasa, si mai sunt asteptati sa vina si alti conationali. Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, in sedinta de guvern,.

CORONAVIRUS. inca cinci romani din strainatate au decedat 196 de conationali din afara tarii, testati pozitiv

Creste numarul deceselor in randul romanilor din strainatate infectati cu coronavirus. Conationalii plecati la munca peste hotare cad victime ale virusului ucigas venit din China. Grupul de Comunicare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )