Libnet.ro
UNICEF

20:15

Doctorul lui Michael Schumacher rupe tacerea. Care este starea reala de sanatate a fostului mare campion

Antena3 Antena3,
Doctorul lui Michael Schumacher rupe tacerea. Care este starea reala de sanatate a fostului mare campion

Doctorul lui Michael Schumacher a rupt tacerea in legatura cu starea reala de sanatate a fostului campion mondial de Formula 1. continuă pe Antena3

Michael Schumacher se afla sub un tratament medical care poate dura pana la trei ani

Doctorul Jean-Francois Payen a declarat recent ca Michael Schumacher se afla sub un nou tratament medical, care poate dura pana la trei ani.

Noi informatii despre Michael Schumacher: medicul sau povesteste cat va dura terapia pentru fostul pilot de F1

Putini oameni din anturajul lui Michael Schumacher ies in presa cu declaratii, insa una dintre exceptii este consituita de medicul sau, care a oferit cateva informatii, despre starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1.

Vestea care face inconjurul lumii. Ce se intampla cu Michael Schumacher, dupa ce s-a trezit din coma

Potrivit celor de la Le Parisien, tanarul de 50 de ani se afla la spitalul Georges-Pompidou din capitala franceza pentru un tratament, care presupune inlocuirea celulelor deteriorate cu altele sanatoase, scoase din sange sau maduva osoasa. Vestea care face inconjurul lumii Schumacher nu a fost vazut in public in urma accidentului din decembrie 2013, ceea .

BREAKING NEWS! Michael Schumacher S-A TREZIT DIN COMA. Detalii de ultim moment despre STAREA SA DE SANATATE

Vesti excelente despre Michael Schumacher! INCENDIAR! ALEX VELEA SI ANTONIA AU FACUT-O iN PUBLIC: M-A FACUT ATAT DE FERICIT, M-A iMPLINIT. Conform unor surse, Schumi s-ar fi trezit din coma, conform.

Unul dintre patronii Colectiv anunta ca va contesta sentinta prin care este condamnat la peste 11 ani de inchisoare: Decizia este nedreapta Nu au fost administrate toate probele

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, considera ca decizia tribunalului, prin care este condamnat la 11 ani si opt luni de inchisoare, este una nedreapta, motivand ca nu au fost administrate toate probele. Mincu a mai spus ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti la Curtea de Apel, unde spera ca judecatorii sa administreze toate probele si sa audieze inclusiv expertii procuraturii.

Accident infiorator in Germania, dupa ce un autocar cu noua romani s-a rasturnat. Care este starea victimelor

Se pare ca nici autostrazile din Germania nu mai sunt sigure pentru romani. S-au inmultit accidentele rutiere de pe autostazile germane, in care sunt implicati soferi romani. Numai anul acesta, la inceputul anului a mai avut loc un astfel de accident. Accident infiorator in Germania, dupa ce un autocar cu noua romani s-a rasturnat Se .

La ce capitol sta Simona Halep cel mai bine din circuitul WTA si care este asemanarea cu Kim Clijsters

Daniela Hantuchova 36 de ani) a spus adio tenisului acum doua sezoane, iar intre timp a devenit analist Amazon Prime UK TV. Slovaca a discutat despre jocul Simonei Halep: unde sta cel mai bine, ce ar putea imbunatati si care este asemanarea cu Kim Clijsters.

Accident teribil in Teleorman. Un microbuz cu 17 muncitori s-a rasturnat. Care este starea victimelor

Un microbuz in care se aflau 17 persoane s-a rasturnat, luni, in localitatea Scurtu Mare din judetul Teleorman. in urma accidentului, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) a activat Planul rosu de interventie. Potrivit primelor informatii, soferul microbuzului a decedat, iar 9 persoane au fost ranite. Un microbuz cu 17 muncitori s-a rasturnat in .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )