Libnet.ro
UNICEF

12:30

Doctorul Virgil Musta apel catre romani: Minciuna si nerespectarea regulilor conduc la consecinte tragice

Antena3 Antena3,
Doctorul Virgil Musta apel catre romani: Minciuna si nerespectarea regulilor conduc la consecinte tragice

Medicul Virgil Musta de la spitalul Victor Babes din Timisoara transmite un mesaj celor ce prezinta riscul de a fi infectati cu COVID-19. continuă pe Antena3

Doctorul Virgil Musta explica de ce a crescut la Timisoara numarul celor decedati din cauza coronavirusului

Dr. Virgil Musta, medicul de la Timisoara cu cei mai multi pacienti romani vindecati de coronavirus, a explicat luni, la Antena 3, de ce a crescut in ultimele zile numarul pacientilor decedati din cauza coronavirusului.

Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4. Apelul presedintelui catre romani

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea crizei sanitare cu Guvernul Romaniei, la Palatul Cotroceni. Seful statului a explicat noile interdictii date de ordonanta militara nr. 4 si a facut un apel catre romani. Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4 Ministrul .

Cum dezinfectam incaltamintea si hainele purtate afara. Sfaturile medicului infectionist Virgil Musta

Coronavirusul poate fi luat chiar si din praful din atmosfera, a explicat medicul specialist Virgil Musta de la spitalul Victor Babes din Timisoara.

Cum protejam batranii de coronavirus, mai ales daca locuim cu ei? Sfaturi utile de la dr. Virgil Musta

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, vine cu un set de reguli care trebuie respectate de cei care locuiesc in case cu persoane varstnice, in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

IOHANNIS, APEL CATRE PRODUCATORI: Fiti pro-activi, veniti cu idei catre guvernanti, pentru ca vrem sa promovam produse romanesti

Presedintele Klaus Iohannis a declart, astazi, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni, alaturi de premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, ca problema materialelor de protectie este una reala in toata lumea, adaugand ca au fost identificati producatori romani care s-au reprofilat si vor produce masti, halate de protectie, altii ventilatoare pentru sectiile de urgenta.

Premierul grec, apel catre membrii guvernului si parlamentari sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a facut apel la membrii guvernului sau si la parlamentarii majoritatii sale sa-si doneze jumatate din salariu pentru a combate coronavirusul, lucru pe care noua presedinta a tarii, Katerina Sakellaropoulou, a promis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )