Libnet.ro
UNICEF

16:45

Document BERD are o noua strategie de tara pentru Romania; focus pe infrastructura, cresterea productivitatii si sectorul financiar

Hotnews Hotnews,
 Document BERD are o noua strategie de tara pentru Romania; focus pe infrastructura, cresterea productivitatii si sectorul financiar

Consiliul de Administratie al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a aprobat, vineri, noua strategie pentru Romania, care va defini implicarea si investitiile bancii in tara in urmatorii cinci ani, informeaza un comunicat de presa al institutiei financiare, scrie Agerpres. Activitatea BERD in Romania va include masuri care raspund la criza coronavirus si sustin eforturile de redresare economica. Astfel, in perioada 2020 - 2025, investitiile si politicile BERD vor sprijini: infrastructura si dezvoltarea regionala; cresterea productivitatii precum si intermedierea financiara si dezvoltarea in continuare a pietelor de capital. Vezi aici Strategia BERD pentru Romania. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici: Fiecare zi de izolare are costuri enorme pentru Romania. Nu putem respira intr-un glob inchis ermetic

Eugen Teodorovici tage un semnal de alarma. Fostul ministru al Finantelor a declarat pe contul de Facebook ca fiecare zi de izolare are costuri enorme pentru romania. De asemenea, social-democratul vine cu o serie de critici la adresa liberalilor si a presedintelui Iohannis.

Amenintarea pentru Romania, mai grava decat criza sanitara. Deja au aparut primele semne

Vremea si pandemia de coronavirus lovesc concomitent in agricultura. Fermierii se confrunta cu mari probleme in aceasta perioada. Seceta crunta a compromis deja culturile, in timp ce criza sanitara ii impiedica pe agricultori sa vanda ce au produs deja. Vezi previziunile sumbre ale ministrului Agriculturii. Tabloul mohorat al agriculturii. Amenintare pentru Romania Agricultorii din tara .

Peste 500 de persoane au beneficiat de consultanta medicala gratuita pe platforma online Medici pentru Romania

In doar trei saptamani de la lansare, programul Medici pentru Romania a oferit consultanta medicala online gratuita pentru mai bine de 500 de pacienti cronici care au avut nevoie de recomandari medicale de specialitate.

REVIZUIRI IN JOS PENTRU ROMANIA DIN PARTEA INSTITUTE OF INTERNATIONAL FINANCE Contractia economiei noastre - estimata la 5,1%, in 2020

Tara noastra va experimenta un declin al PIB de 5,1% in acest an, arata cel mai recent raport asupra regiunii Europei emergente al Institute of International Finance IIF), institutie ce reprezinta peste 450 de banci, fonduri de investitii si firme financiare globale. Prognoza IIF este in linie cu anticipatiile Fondului Monetar International FMI), care prognozeaza o contractie similara a PIB, de 5%.

UEFA impune o noua data limita pentru anuntarea participantelor in editia viitoare a cupelor europene

In urma videoconferintei de marti cu reprezentantii celor 55 de asociatii membre, UEFA a hotarat o noua data limita pana cand federatiile nationale vor comunica echipele care vor participa in editia viitoare a intrecerilor continentale.

STUDIU MEDLIFE: Cel mai probabil populatia nu are imunitate dobandita natural pentru COVID 19

MedLife anunta primele concluzii ale studiului privind imunizarea naturala a populatiei pentru COVID 19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Cel mai probabil populatia nu are imunitate dobandita natural pentru COVID - studiu MedLife Compania va procesa peste 500.000 de teste pentru detectarea anticorpilor

MedLife anunta primele concluzii ale studiului privind imunizarea naturala a populatiei pentru COVID 19 si un parteneriat cu Abbott Diagnostics pentru a achizitiona si procesa peste 500. 000 de teste pentru detectarea anticorpilor la COVID 19 pana la finalul anului.

OPINIE DELOITTE: Pretul istoric negativ al petrolului - implicatii pentru Romania

Ziua de ieri a reprezentat un soc pentru industria petrolului, pentru prima data in istorie barilul fiind tranzactionat la valori negative in Statele Unite ale Americii. Tipul de titei West Texas Intermediate WTI) a fost tranzactionat si la -40. 32 USDbaril, in comparatie cu o valoare de 18. 27 USDbaril inregistrata vinery, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Pretul istoric negativ al petrolului: implicatii pentru Romania

Ziua de ieri a reprezentat un soc pentru industria petrolului, pentru prima data in istorie barilul fiind tranzactionat la valori negative in Statele Unite ale Americii. Tipul de titei West Texas Intermediate WTI) a fost tranzactionat si la -40. 32 USDbaril, in comparatie cu o valoare de 18. 27 USDbaril inregistrata vineri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )