Libnet.ro
UNICEF

19:00

Amenintarea pentru Romania, mai grava decat criza sanitara. Deja au aparut primele semne

Playtech Playtech,
Amenintarea pentru Romania, mai grava decat criza sanitara. Deja au aparut primele semne

Vremea si pandemia de coronavirus lovesc concomitent in agricultura. Fermierii se confrunta cu mari probleme in aceasta perioada. Seceta crunta a compromis deja culturile, in timp ce criza sanitara ii impiedica pe agricultori sa vanda ce au produs deja. Vezi previziunile sumbre ale ministrului Agriculturii. Tabloul mohorat al agriculturii. Amenintare pentru Romania Agricultorii din tara . continuă pe Playtech

MINISTRUL FINANTELOR: Economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, se arata optimist in ceea ce priveste revenirea economiei romanesti dupa perioada de criza sanitara. El spune ca multe IMM-uri s-au reorientat la situatia economica actuala si platesc taxe, incasarile la bugetul de stat luna aceasta fiind putin sub nivelul aceleiasi perioade a anului trecut.

IMPETUM GROUP: Anul viitor vom traversa etapa de adaptare a business-urilor la realitatile economice post criza sanitara

Impetum Group a anuntat marti ca lanseaza Confidex - Despre increderea in economie in vremuri de criza, un proiect de anvergura nationala care va realiza radiografia efectelor crizei Covid 19 asupra mediului de business, iar specialistii grupului spun ca perioada pe care o traversam este structurata in trei etape: etapa de soc si constientizare care va dura pana la sfarsitul izolarii, etapa de analiza si intelegere a impactului crizei, ce va dura probabil pana la sfarsitul anului, si etapa de adaptare a business-urilor la realitatile economice post criza sanitara, care va incepe din 2021.

Citu: Economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam

Minsitrul de Finante este optimist. Florin Citu spune ca economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam, iar impactul crizei coronavirusului, asa cum arata datele, a fost mai mic decat in alte tari.

Angajatii din penitenciare atrag atentia: Detinutii nu prea stau in celule, sunt mai liberi decat cetatenii

Angajatii din penitenciare, prin vocea sindicatelor, arata ca ordonantele militare nu se aplica si in interiorul inchisorilor. Acolo sunt oameni mai liberi decat cetitenii aflati in libertate.

Peste 500 de persoane au beneficiat de consultanta medicala gratuita pe platforma online Medici pentru Romania

In doar trei saptamani de la lansare, programul Medici pentru Romania a oferit consultanta medicala online gratuita pentru mai bine de 500 de pacienti cronici care au avut nevoie de recomandari medicale de specialitate.

Eugen Teodorovici: Fiecare zi de izolare are costuri enorme pentru Romania. Nu putem respira intr-un glob inchis ermetic

Eugen Teodorovici tage un semnal de alarma. Fostul ministru al Finantelor a declarat pe contul de Facebook ca fiecare zi de izolare are costuri enorme pentru romania. De asemenea, social-democratul vine cu o serie de critici la adresa liberalilor si a presedintelui Iohannis.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, avertisment dur pentru luna mai: Voi spune ceva care va deranja foarte mult

Managerul Spitalului de Boli Infectioase si Tropicale Victor Babes din Bucuresti, a avertizat toti cetatenii la ce trebuie sa se astepte din luna mai. Chiar daca vestea nu este deloc placuta, aceasta masura de preventie va fi absolut necesara. Mastile vor fi indispensabile in contextul in care presedintele Romaniei a anuntat o posibila relaxare a .

Solidaritatea NATO si factorul rusesc in actuala criza sanitara

Deficientele decizionale sau limitarile institutionale din interiorul UE si NATO sunt studiate cu atentie de Rusia. Ministrul rus de externe Sergey Lavrov a dat de inteles ca pandemia permite o intelegere mai buna a modului cum gandesc, in particular, europenii despre UE si NATO. Diplomatia sanitara a Rusiei descrisa in aceasta analiza) desfasurata in Italia elucideaza slabiciunile temporare ale UE, dar, la fel de mult, vizeaza imaginea NATO. Chiar daca instrumentele NATO de reactie civila sunt considerate performante, interventia ruseasca in Italia tine sa infatiseze o realitate opusa.

Ce masuri economice pregateste Guvernul. Citu: Romania va iesi din criza mai bine decat ne asteptam

Guvernul pregateste noi masuri pentru repornirea treptata a economiei. Ministrul Finantelor se declara optimist si spune ca Romania este pregatita sa repuna economia pe picioare.

Ladislau Boloni: Sunt alte lucruri mai importante decat fotbalul

Antrenorul roman Ladislau Boloni, cel care o antreneaza pe Royal Antwerp, cea mai veche echipa din B.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )