Libnet.ro
UNICEF

01:05

Document bomba despre Elena Udrea. Motivul pentru care este imposibil de extradat

Antena3 Antena3,
Document bomba despre Elena Udrea. Motivul pentru care este imposibil de extradat

Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica pana cand cererea ei privind azilul nu va fi solutionata. Un document oficial intrat in posesia Antena 3 arata clar de ce drepturi se bucura aceasta in Costa Ri. continuă pe Antena3

Noi detalii despre Elena Udrea si Bica: in ce conditii vor sta doua luni in inchisoare

Arestarea lui Elena Udrea continua sa faca valuri in online, in timp ce romanii se gandesc cu emotie la rezultatele referendumului anti-gay din weekend. Au fost arestate de doar 24 de ore, dar situatia in care se afla Elena Udrea si Alina Bica intr-o inchisoare din Costa Rica a fost diseminata cu atentie de majoritatea [] .

Noi detalii despre Elena Udrea! Ar putea fi judecata contestatia arestului preventiv

Sambata, ar putea fi judecata contestatia arestului preventiv depusa de Elena Udrea, anunta avocatul acesteia, Veronel Radulescu. in urma contestatiei, Udrea ar putea primi o alta masura preventiva,.

Motivul pentru care Andreea Balan evita sa arate chipul fetitei sale

Fetita Andreei Balan are aproape doi ani, insa fanii artistei nu i-au vazut chipul pana acum. Andreea Balan a acoperit chipul fiicei sale in fiecare imagine sau un filmulet cu Ella, insa este hotarata.

Motivul pentru care Charles Aznavour si-a facut testamentul in urma cu 30 de ani

Celebrul interpret si compozitor francez de origine armeana Charles Aznavour a vorbit, intr-un interviu acordat in luna septembrie, despre testamentul sau. Regretatul muzician marturisea ca a aranjat totul, dezvaluind si motivul pentru care a facut-o cu mult timp in urma.

Un cunoscut avocat: Elena Udrea va fi extradata. Eu cunosc regulile Interpol

Avocatul Pavel Abraham a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre situatia in care se afla Elena Udrea. Acesta considera ca fostul ministru va fi extradat. Va fi.

Elena Udrea si Bica arestate preventiv pentru doua luni in Costa Rica: De ce s-ar putea sa nu ajunga in Romania

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. UPDATE:Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a declarat seful Interpol Costa [] .

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica, arestate in Costa Rica: Cum s-a intamplat

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. Elena Udrea si Alina Bica sunt cautate pentru a ispasi pedepse cu inchisoarea in Romania si au fost arestate de Interpol pe strazile din zona Sabana Oeste din Costa Rica. La [] .

VIDEO FOTO Arest de cosmar pentru Elena Udrea si Alina Bica in Costa Rica: tortura, supraaglomerare si batai intre detinute

Penitenciarul Buen Pastor din Costa Rica, acolo unde sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica este un adevarat cosmar pentru detinutele aflate in custodie. Puscaria apare si intr-un raport al Departamentului de Stat american ca fiind un loc fara conditii elementare, in care se inregistreaza violente intre detinute, iar spatiul este de multa vreme depasit.

Veste cumplita pentru Elena Udrea! Decizia care o vizeaza direct pe condamnata capturata in Costa Rica

Elena Udrea incaseaza lovitura dupa lovitura: in timp ce ofiterii Interpol puneau la cale capturarea fugarei, in tara, i se pregatea o alta manevra. Citeste continuarea.

Sinteza zilei. Imagini-soc cu inchisoarea in care sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea si Alina Bica au primit mandat de arestare preventiva pentru urmatoarele doua luni. Seful Interpol Costa Rica, precizari de ultima ora: Udrea este extradabila, desi are un copil acolo Cele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )