Libnet.ro
UNICEF

20:30

Elena Udrea si Bica arestate preventiv pentru doua luni in Costa Rica: De ce s-ar putea sa nu ajunga in Romania

Playtech Playtech,
Elena Udrea si Bica arestate preventiv pentru doua luni in Costa Rica: De ce s-ar putea sa nu ajunga in Romania

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. UPDATE:Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a declarat seful Interpol Costa [] . continuă pe Playtech

Elena Udrea si Alina Bica, arestate preventiv pentru doua luni n Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a decis o instanta judiciara, conform site-urilor de stiri CRhoy. com si AmeliaRueda. com, citate de Mediafax.

Elena Udrea si Alina Bica, arestate preventiv pentru doua luni

Magistratii din Costa Rica au decis ca Elena Udrea si Alina Bica sa primeasca mandate de arestare preventiva. Stire in curs de actualizare .

FOTO VIDEO Udrea si Bica, arestate preventiv. Autoritatile din Costa Rica: Un copil nu este un impediment in procesul de extradare

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de judecatori, dupa ce cu o zi inainte au fost retinute de INTERPOL in Costa Rica. Cele doua vor sta private de libertate pentru cel mult doua luni. Reprezentantii Organismului de Investigatii Judiciare din Costa Rica au declarat ca faptul ca Elena Udrea are un copil nu este un impediment in procesul ei de extradare.

Toader: Elena Udrea nu este un subiect pentru mine. Eu sunt ministru pentru toti romnii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi dimineata, ca, pentru el, retinerea Elenei Udrea nu este un subiect, reafirmand ca institutia pe care o conduce si-a indeplinit obligatiile la timp.

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica, arestate in Costa Rica: Cum s-a intamplat

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. Elena Udrea si Alina Bica sunt cautate pentru a ispasi pedepse cu inchisoarea in Romania si au fost arestate de Interpol pe strazile din zona Sabana Oeste din Costa Rica. La [] .

Interpol: Doua luni de arest in Costa Rica pentru Elena Udrea si Alina Bica (VIDEO)

Elena Udrea si Alina Bica vor sta doua luni dupa gratii in Costa Rica dupa ce au fost retinute vineri dimineata de catre Interpol. in acest interval, autoritatile de la Bucuresti trebuie sa obtina ex.

Sinteza zilei. Imagini-soc cu inchisoarea in care sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea si Alina Bica au primit mandat de arestare preventiva pentru urmatoarele doua luni. Seful Interpol Costa Rica, precizari de ultima ora: Udrea este extradabila, desi are un copil acolo Cele.

Sinteza zilei. Imagini exclusive cu apartamentul in care locuia Elena Udrea pana la arestare

Elena Udrea si Alina Bica au primit mandate de arestare preventiva pentru urmatoarele doua luni. Seful Biroului Interpol din Costa Rica si Interpol Bogota, Gustavo Chinchillas, a anuntat ca cele doua fugare.

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de politie in Costa Rica VIDEO

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica, in zona Sabana Oeste. Cele doua, care sunt cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia din Romania, au fost ridicate de pe.

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si fosta sefa DIICOT, Alina Bica, au fost retinute de catre INTERPOL in Costa Rica, fiind ridicate de catre autoritati de pe strada. Cele doua femei erau date in cautare pentru a ispasi pedepse pronuntate de catre justitia din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )