Libnet.ro
UNICEF

10:15

DOCUMENT Dupa patru ani de discutii, Guvernul vrea sa adopte de urgenta Strategia energetica

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Dupa patru ani de discutii, Guvernul vrea sa adopte de urgenta Strategia energetica

Un proiect de OUG privind aprobarea Strategiei energetice a Romaniei 2020-2030, cu perspectiva anului 2050, a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Economiei. Strategia energetica se afla in dezbatere si evaluari de mediu din 2016 si urma sa fie discutat in Parlament, insa Guvernul vrea sa o aprobe prin ordonanta de urgenta. Guvernul spune ca vor fi consecinte negative daca nu este aprobata strategie prin ordonanta de urgenta, precum blocarea unor investitii. continuă pe Hotnews

Catalin Nitu, numit director general al Transelectrica pentru urmatorii patru ani

Catalin Nitu este noul director general executiv al Transelectrica, transportatorul national de energie electrica, dupa ce a fost ales in aceasta functie pentru o perioada de 4 ani de catre Consiliul de.

Un tanar a ucis cu cruzime o iapa aflata la pascut. Dupa 4 ani a fost trimis in judecata si risca sa ajunga la inchisoare

Un minor care a injunghiat de mai multe ori o iapa care a murit a fost trimis in judecata dupa patru ani de la comiterea faptei.

Antonia a divortat dupa 7 ani de lupta in tribunal

Antonia a reusit sa finalizeze divortul de sotul ei, Vincenzo Castellano. Acest proces a durat mai mult decat si-ar fi putut imagina cineva, si anume aproximativ 7 ani. Iata ce se va intampla in continuare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )