Libnet.ro
UNICEF

13:45

DOCUMENT Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam

Pas cu pas partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam, arata presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii partidului. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam.

Pas cu pas partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam, arata presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii partidului.

Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a lansat luni seara o scrisoare deschisa in care cere punerea in functiune a mecanismelor statuare pentru conducerea colectiva a partidului, aducand si o critica asupra presedintelui Liviu Dragnea.

Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a lansat luni seara o scrisoare deschisa in care cere punerea in functiune a mecanismelor statuare pentru conducerea colectiva a partidului, aducand si o critica asupra presedintelui Liviu Dragnea.

Niculae Badalau cere conducere colectiva in PSD

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a cerut luni printr-o scrisoare deschisa punerea in functiune a mecanismelor statutare pentru conducerea colectiva a partidului. Reamintim ca HotNews. ro a scris in premiera luni dimineata despre intentia premierului Tudose, secondat de mai multi lideri locali, de a-l inlocui pe Liviu Dragnea cu o conducere colectiva de 5-6 persoane.

Niculae Badalau, intrebat despre o posibila conducere interimara a PSD: Nu exista asa ceva

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, a raspuns Nu exista asa ceva cand a fost intrebat de reporteri daca e posibila o conducere interimara a partidului. Vom reveni.

Niculae Badalau: Nu pot eu sa analizez activitatea presedintelui partidului Liviu Dragnea, dar e loc de mult mai bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a afirmat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca e loc de mai bine in activitatea conducerii PSD.

Niculae Badalau, despre Carmen Dan: Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat, relateaza News. ro.

Niculae Badalau, dupa sedinta CEX: A fost o sedinta lunga, cu foarte multe probleme

Niculae Badalau a facut o serie de declaratii la finalul sedintei PSD. Anul 2018 este an preelectoral. Sunt extrem de multe lucruri, le-am scris acolo. Am tras niste semnale cu privire la partea.

Mihai Chirica, mesaj pentru liderii PSD: E nevoie de un Congres extraordinar al PSD. Partidul sa schimbe conducerea

PSD are nevoie de un Congres extraordinar, care sa urmareasca statutul partidului din viziunea membrului de partid, nu a liderului unic, a declarat, la RFI, primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica: E nevoie de un Congres extraordinar al PSD; partidul sa faca o miscare inteligenta si sa schimbe conducerea

PSD are nevoie de un Congres extraordinar, care sa urmareasca statutul partidului, din viziunea membrului de partid si nu a liderului unic. Iata ce declara la RFI primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, membru PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )