Libnet.ro
UNICEF

08:15

Niculae Badalau, despre Carmen Dan: Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Hotnews Hotnews,
 Niculae Badalau, despre Carmen Dan: Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Doamna ministru conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat

Presedintele Executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, luni, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, conduce foarte bine ministerul, cu o mana de barbat.

Niculae Badalau, intrebat despre o posibila conducere interimara a PSD: Nu exista asa ceva

Niculae Badalau, presedintele executiv al PSD, a raspuns Nu exista asa ceva cand a fost intrebat de reporteri daca e posibila o conducere interimara a partidului. Vom reveni.

Niculae Badalau cere conducere colectiva in PSD

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a cerut luni printr-o scrisoare deschisa punerea in functiune a mecanismelor statutare pentru conducerea colectiva a partidului. Reamintim ca HotNews. ro a scris in premiera luni dimineata despre intentia premierului Tudose, secondat de mai multi lideri locali, de a-l inlocui pe Liviu Dragnea cu o conducere colectiva de 5-6 persoane.

Badalau, despre activitatea lui Dragnea in fruntea PSD: E loc de mai bine...

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, nu e tocmai incantat de activitatea conducerii actuale a partidului. intrebat luni seara, la finalul CEx-ului, ce parere are despre modul in ca.

Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a lansat luni seara o scrisoare deschisa in care cere punerea in functiune a mecanismelor statuare pentru conducerea colectiva a partidului, aducand si o critica asupra presedintelui Liviu Dragnea.

Niculae Badalau, dupa sedinta CEX: A fost o sedinta lunga, cu foarte multe probleme

Niculae Badalau a facut o serie de declaratii la finalul sedintei PSD. Anul 2018 este an preelectoral. Sunt extrem de multe lucruri, le-am scris acolo. Am tras niste semnale cu privire la partea.

Niculae Badalau: Nu pot eu sa analizez activitatea presedintelui partidului Liviu Dragnea, dar e loc de mult mai bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a afirmat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca e loc de mai bine in activitatea conducerii PSD.

DOCUMENT Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam.

Pas cu pas partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam, arata presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii partidului.

DOCUMENT Niculae Badalau, scrisoare pentru membrii PSD: Partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam

Pas cu pas partidul nostru a acceptat suspendarea democratiei interne, iar acest lucru a fost o eroare pe care trebuie sa ne-o asumam, arata presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, intr-o scrisoare deschisa adresata conducerii partidului.

Carmen Dan, despre deficitul de personal: Anul acesta, vom avea alaturi de noi, in marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajati

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata, la TVR1, ca Ministerul Afacerilor Interne va avea, in 2018, aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )