Libnet.ro
UNICEF

14:15

DOCUMENT Noi masuri in starea de alerta: ce trebuie sa faca alegatorii care vin la vot pe 27 septembrie Singurul motiv pentru care masca poate fi data jos in sectie

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Noi masuri in starea de alerta: ce trebuie sa faca alegatorii care vin la vot pe 27 septembrie Singurul motiv pentru care masca poate fi data jos in sectie

Alegerile locale din 27 septembrie se vor desfasura in conditii mult mai dificile decat in anii trecuti, dupa cum arata noile masuri aprobate de Guvern prin Hotararea privind prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. intr-o sala de vot nu vor avea voie sa se afle, in acelasi timp, mai mult de 5 alegatori. De asemenea, nu pot intra oricum intr-o sala de vot, ci doar dupa ce li se masoara temperatura si dupa ce isi dezinfecteaza mainile. Alegatorul va fi instruit sa isi indeparteze pentru scurt timp masca spre a fi identificat, la o distanta de minimum 1,5 m fata de operatorul de calculator. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta si luarea unor noi masuri de relaxare

Ludovic Orban a anuntat, vineri la Drobeta Turnu-Severin, ca Guvernul va prelungi starea de alerta si va lua si va luat si noi masuri de relaxarea, cum ar fi permiterea manifestatiilor in anumite conditiii, cum ar fi purtarea mastii si un numar limitat de persoane la aceste evenimente, scrie News.

Guvernul pregateste noi masuri privind organizarea alegerilor locale: Ce reguli trebuie sa respecte alegatorii in ziua votului (VIDEO)

Guvernul va aproba in sedinta de luni prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei in contextul epidemiei de coronavirus, precum si o serie de reguli privind desfasurarea alegerilor locale, programate pe.

Guvernul ia noi masuri pentru alegerile locale

Executivul aproba luni proiect de hotarare privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 15 septembrie 2020, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a anuntat ca, in ceea ce priveste alegerile locale, in ziua votului a fost adaugata prevederea ca alegatorii sa isi dezinfecte mainile, la intrarea si la iesirea din sectiile de vot. El a adaugat ca a fost introdusa si permisiunea de a se desfasura nu numai mitinguri electorale, dar si demonstratii, in limita de 100 de persoane maximum si respectand masurile stabilite de igiena, conform news. ro.

Sedinta de Guvern pentru prelungirea starii de alerta. Ar putea fi anuntate noi masuri de relaxare

Sedinta de Guvern luni pentru prelungirea starii de alerta. Se va lua in calcul prelungirea cu 30 de zile a starii de alerta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )